Denkmit senzitive nebo Batole?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
8.6.17 09:18

Denkmit senzitive nebo Batole?

Pěkný den, používá zde někdo tyto prací prostředky a aviváže? Nemohu se rozhodnout… Denkmit prý v pohodě koupím v DM, Batole přes net, cenově mi to přijde +- nastejno.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
8.6.17 09:22

Měla jsem batole jednou a uz ne. Nepere to nic moc. Denkmit jsem nezkousela. Nakonec jsem pro novorozence prala v lovele a od tech šesti měsíců v persilu sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.6.17 09:30

Měla jsem Batole a dítě se mi z něj totálně osypalo. Takže jsem nakonec prala v Persilu Sensitiv nebo v DM Sensitiv a ty mi přišly v pohodě oba. Teď jsem narazila i na Ariel Sensitiv a ten pere skvěle.

• Citovat
  • Upravit
3383
8.6.17 09:32

My měly dlouho batole a moc jsme byly spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
8.6.17 09:32

Ja používala lovelu i batole a ani jedno mi přišlo, ze moc dobře nepere, to z DM bylo lepší a na velké skvrny jsem používala ještě žlučové mýdlo. Od nějakého 5mesice, používám Ariel, ale dovezeny z německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
8.6.17 09:42

Mi meli ten denkmit sensitive, pro prcka, ale brala jsem v nemecku, nevim jestli je nejaky rozdil mezi jejich a nasi recepturou :nevim: kazdopadne spokojenost, na rozdil od batole a lovely to docela pere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.6.17 09:56

Děvčata díky, původně jsem se přikláněla spíš k Batoleti, ale zřejmě i kvůli lepší dostupnosti zkusím Denkmit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.6.17 10:01

S Denkmitom som spokojná, pre prcka sme mali sensitive, teraz periem všetko prádlo v tom normálnom a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
8.6.17 11:01

Prala jsem v Denkmitu sensitive, a to i látkové plenky a byla jsem spokojená. Od cca tří měsíců pereme v Persilu sensitive a s tím jsem ještě o něco spokojenější. Aviváž na věci pro malého nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný