Děti statenice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
16.6.22 14:19
@Midaku píše:
@Veju3 stačí doklad o pobytu, o rekonstrukci, budoucí nájemní smlouvě, někde i čestné prohlášení s pozdějším dodáním dokladů. To záleží na řediteli, opravdu musíš prostě volat. Případně tam jít osobně.

Stačí z úřadu obce doklad si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.6.22 14:20
@Veju3 píše:
Tak já se ptám zda tu nejsou mámy že Statenic a místo toho hledej a hledej, shánís to brzy, obvolavej. To mi chcete říct, že tam žádné děti nežijí a kam chodí do školy? My se tam stěhujeme tudíž nebudou chodit dále na Prahu 4. Proto prosím jen názvy škol a volná místa nic víc po vás nechci.
A děkuji.

Vždyť jsem sem dala odkaz na školy, kam chodí děti ze Statenic(tedy školy podle kapacity s nimi počítají).Takže si stačí těch pár škol obvolat a pak případně školky v té obci. Nemyslím si, že by tu byli ředitelé všech okolních škol, aby napsali ať přijdete zítra, že s vámi budou počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8722
16.6.22 14:21

@Veju3 ne, my jsme tam měli TP už od února, právě kvůli zápisum, rekonstruovali jsme barák, to nějakou dobu zabere, věděli jsme to tudíž dost dopředu. Každopádně ten zápis do první třídy je povinnej, někde to dítě mít zapsaný musíš. Tak když nesezenes školu v novém bydlišti, bude holt docasne dojíždět do starého, tam je zapsanej, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.6.22 15:09

Zkuste prvně školky v Horoměřicích a Tuchoměřicích. Co jsem porjela podle toho seznamu stránky školek, tak u těch dvou jsem nenašla, že by nějaké dítě odmítli, takže je možné, že kapacitu ještě mají. A jinak v Horoměřicích dle stránek školy nemají kapacitu. Takže bych prvně zkusila Tuchoměřice. A přinejhorším by pak byla škola a školka jinde, pokud by v Tuchoměřicích byl problém s přijetím obou. Školka je stejně dočasná a pokud je auto, tak to ještě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
16.6.22 16:18

Musíš volat, ředitelé do poslední chvíle nevědí, kolik jim nastoupí dětí. Je to z důvodu, že rodiče přihlásí děti na více škol, ale pak je jaksi zapomínají odhlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.22 17:15

@Midaku v starém je, ale nemám na benzín přes celou Prahu a ani se to v zácpě nestíhá. No každopádně ho musí tak či tak přijmout je to povinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.22 17:16

@Fiveone děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.22 17:17

Horoměřice berou spádové a děti zaměstnanců píšou. Leda že tam jdu uklízet nebo vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.22 17:19

Příští týden až předám podepsanou smlouvu, co nám poslala začnu to obvolavat. Spíše osobně zajít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56077
16.6.22 17:22

Co Přílepy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.6.22 17:48
@Veju3 píše:
Ano bude to hodně nervů a velké štěstí, snad někde nás vemou.
Ale problém je, že ve Statenice ZŠ není a stejně nás někde bez trvalého bydliště musí vzít. Achjo to je lapálie.
Školáka někde vzít musí. V Horoměřicích sice není místo ve škole pro nespádové, ale ve školce by mělo být místo teoreticky, pokud nedošlo k tomu, že přijali přesně maximální počet dětí. V Tuchoměřicích je šance i na školu a školku. Ráno tam bude potřeba zavolat, ale bude hned jasno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.22 18:09

@jkra @Fiveone jo od zitra vše obvolame. Sice jedu na noční, ale o to víc mám dopoledne čas než usnu to s mužem obvolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin