Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já jsem dělala ve 30, nikdy predtim jsem ho nepotřebovala. Teď mám dvě děti a bez řidičáku si už neumím život představit. Nikdy není pozdě si ho udělat.
Já dělala ve 36, naprosto v pohodě napoprvé. Jezdím denně do práce, delší trasy jezdí manžel. Nákupy a děti k lékařům si obstarám sama.
@Anonymní píše:
Mám jít do toho nebo to vzdát? mám 30 let nevím se rozhodnout už nemam 18 nejsem na to stary?
Sorryjako za upřímnost, ale ve 30 letech bys už neměl/a zbytečně vyhazovat prachy za řidičák, ale pomalu se rozhlížet a nakupovat po zdravotní pomůcky - berle, chodítka, umělý zuby, inkontinenční pomůcky, atd…
![]()
Ja ridicak delala v 18 letech, dva roky jsem jezdila nejezdila, 10 let jsem na volant ani nehrabla a pak jsem musela zacit znova ve 30 letech ze dne na den. A jde to, i kdyz se bojim jezdit neznamy trasy. Urcite ale nevidim problem projit autoskolou i kdyby v 50 letech ![]()
Jsem už starší já jsem chtěl mít řidičák vždy v 18ti tehdy jsem vypadal super jistě bych zbalil nějakou holku teď si mě už nebudu všímat už nejsem nejmladší chci sbalit holku chci nějak zaujmout
Tak proto že už nejsem mladej kluk žádná si mě nevšimne chci zaujmout dívku tak že bych si koupil hezky auto
@bse.pedro píše:
Sorryjako za upřímnost, ale ve 30 letech bys už neměl/a zbytečně vyhazovat prachy za řidičák, ale pomalu se rozhlížet a nakupovat po zdravotní pomůcky - berle, chodítka, umělý zuby, inkontinenční pomůcky, atd…![]()
![]()
tak proto že už nejsem mladý chlapec žádná si mě nevšimne chci zaujmout dívku tak že bych si koupil hezky auto
Podle mě je lepší si udělat řidičák, když ho potřebuješ, než v 18 a pak ho nepoužívat tak dlouho, že budeš mít strach znovu sednout za volant… Takže pokud ho chceš a víš, že ho upotřebíš, běž do toho.
@Zumpa píše:
Lepší pozdě než později.
Heeej, si mi to vzal z klávesnice ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Mám jít do toho nebo to vzdát? mám 30 let nevím se rozhodnout už nemam 18 nejsem na to stary?