Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám TP-Link Tapo C200. Službu udělá a není to předražené jako dětské chůvičky.
@Paní.Norrisová konečně někdo normální ![]()
Ono v dnešní době jak na to napíšou for kids nebo Animal tak je tam prostě příplatek za blbost nebo jak to nazvat. Prostě využijí neznalost lidí že pokud to na tom není napsané tak to na tu věc není určeno ![]()
Nedávno jsem si taky byla pro radu v jedné skupině a maminky doporučovaly kameru Tesla smart 360 baby, vzala jsem ji a velká spokojenost.
@JiříkMazlík
Je to smutný, ale na maminkách se docela rejžuje a to v hodně oblastech. Ale tak každé zboží má svého kupce.
Obnovuji diskuzi. Maminky, jaké máte soma chůvičky a jste s nimi spokojené? Na výběr je jich stovky
Děkuji. ![]()
Mrkněte na recenzi od Kuby, 15 let recenzoval v časopise Computer mobily:
Tesla smart 360 baby, fajn poměr cena/výkon.
Používali jsme i když jsme stanovali a nebyli poblíž, kameru do powerbanky a internetové připojení přes datový router.
@tulka123 píše: Více
Holky tak já mám třeba tuhle sice jsme zatím nepoužili, ale zkoušeli a za mě nic moc. Jako obraz hudba a tak dobrý, ale stale se odpojuje od tel.. https://www.notino.cz/…/p-16221437/?…
možná dělám něco špatně
Ahojky, měla jsem tuhle https://www.feedo.cz/…am-s3-smart/ a byla jsem s ní velmi spokojená. V poměre cena/výkon za mě pecka. Přenáší zvuk oběma směry, ale také obraz. Přes apku tě to upozorní, když se malý pohne, změní se teplota nebo cokoliv jiného. Také má funkci lampičky a možnost přehrávat ukolébavku.
Za mě super i držák, který je k balení, protože jsem ho pak využívala třeba na cesty na cestovní postýlku. ![]()
Ahoj maminky,
jako prvorodička se na vás obracím s prosbou o radu. Sháním dětskou chůvičku s kamerou. Projela jsem nespočet diskuzí a recenzí, ale stále si nejsem jistá, kterou zvolit.
Zprvu jsem nechtěla za chůvičku moc utrácet, ale teď vidím, že to nebude marná investice do budoucna. Na základě informací jsem vybrala tři, ale nevím opravdu jakou…
Dětská elektronická chůva Philips Avent SCD831/52
Dětská elektronická chůva TrueLife NannyCam R360
Dětská elektronická chůva TrueLife NannyCam H32
Máte některá zkušenosti s těmito chůvičkami? Kterou byste mi po zkušenostech doporučily? Resp. pokud máte daleko lepší zkušenost s lepší verzí chůvičky než jsou tyto, tak si ráda nechám poradit.
Děkuji předem za konstruktivní diskuzi.