Dětská kavárna/dětské centrum Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
23.11.17 22:14

Dětská kavárna/dětské centrum Brno

Ahoj,
Mohl by mi prosím někdo doporučit dětskou kavárnu / dětské centrum v Brně nebo něco takového vhodného pro 17 měsíční dítě? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
23.11.17 22:19

Zrovna minulý týden jsme byli v Brně na výletě a navštívili jsme Sampalero. Pro prcka to tam bylo fajn, za dítě v koutku chtěli 45Kč, ale to nevadilo. S paní jsme se dali do řeči a říkala, že ostatní dětské kavárny asi krachly, tak nevím, jestli bychom našli, kdybychom hledali jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.11.17 22:23
@Petule030 píše:
Zrovna minulý týden jsme byli v Brně na výletě a navštívili jsme Sampalero. Pro prcka to tam bylo fajn, za dítě v koutku chtěli 45Kč, ale to nevadilo. S paní jsme se dali do řeči a říkala, že ostatní dětské kavárny asi krachly, tak nevím, jestli bychom našli, kdybychom hledali jinou.

Skvělý děkuji. to nevadí počítám s tím že to asi nikde nebude zadarmo. ale chci někam malou vytáhnout kde se může vyřadit když venku na to počasí není. At má nějakou změnu místo bazénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
24.11.17 07:45

Ahoj, nevím, jak se 17timěsíčním dítětem, ale já s 10-tiletým synem chodím do:

Šaškárna na Novoměstské ulici v Řečkovicích (www.saskarna.cz)
Lemur centrum naproti Vojenské nemocnice v Židenicích (www.lemurcentrum.cz)
a o minulém víkendu jsme byli: Topolino ve Slatině |www.topolino.cz) - tam je to nejmenší a nejvhodnější pro batolata

těch dětských kaváren bývávalo prý ještě víc, některé zkrachovaly

ještě jsou dobré „kočičí kavárny“ - to syn úplně miluje, kavárna, kde jsou živé kočky, nejlepší je na Kolišti, ale to není pro batolata, je to pro větší děti

podle mě pro rok a půl staré dítě to Topolino - tam je spousta hraček pro nejmenší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
24.11.17 08:45

Ještě jsem si vzpomněla na jedno moc hezké dětské centrum pro děti - hlavně ty menší:

Hrádek plný hrátek - Schreberovy zahrádky v Černých polích, dříve tam bylo jenom venkovní hřiště, pak tam otevřeli i vnitřní celoročně. Tam je to hezké, menší - útulné - vhodné pro batolata.

Takže když to shrnu:

Šaškárna (ta je největší - nejatraktivnější)
Lemur centrum (srovnatelné s Šaškárnou)
Topolino (spíše pro batolata)
Hrádek plný hrátek (rovněž pro menší děti vhodnější)

tak ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital