Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj,
Mohl by mi prosím někdo doporučit dětskou kavárnu / dětské centrum v Brně nebo něco takového vhodného pro 17 měsíční dítě? Děkuji
Zrovna minulý týden jsme byli v Brně na výletě a navštívili jsme Sampalero. Pro prcka to tam bylo fajn, za dítě v koutku chtěli 45Kč, ale to nevadilo. S paní jsme se dali do řeči a říkala, že ostatní dětské kavárny asi krachly, tak nevím, jestli bychom našli, kdybychom hledali jinou.
@Petule030 píše:
Zrovna minulý týden jsme byli v Brně na výletě a navštívili jsme Sampalero. Pro prcka to tam bylo fajn, za dítě v koutku chtěli 45Kč, ale to nevadilo. S paní jsme se dali do řeči a říkala, že ostatní dětské kavárny asi krachly, tak nevím, jestli bychom našli, kdybychom hledali jinou.
Skvělý děkuji. to nevadí počítám s tím že to asi nikde nebude zadarmo. ale chci někam malou vytáhnout kde se může vyřadit když venku na to počasí není. At má nějakou změnu místo bazénu
Ahoj, nevím, jak se 17timěsíčním dítětem, ale já s 10-tiletým synem chodím do:
Šaškárna na Novoměstské ulici v Řečkovicích (www.saskarna.cz)
Lemur centrum naproti Vojenské nemocnice v Židenicích (www.lemurcentrum.cz)
a o minulém víkendu jsme byli: Topolino ve Slatině |www.topolino.cz) - tam je to nejmenší a nejvhodnější pro batolata
těch dětských kaváren bývávalo prý ještě víc, některé zkrachovaly
ještě jsou dobré „kočičí kavárny“ - to syn úplně miluje, kavárna, kde jsou živé kočky, nejlepší je na Kolišti, ale to není pro batolata, je to pro větší děti
podle mě pro rok a půl staré dítě to Topolino - tam je spousta hraček pro nejmenší
Ještě jsem si vzpomněla na jedno moc hezké dětské centrum pro děti - hlavně ty menší:
Hrádek plný hrátek - Schreberovy zahrádky v Černých polích, dříve tam bylo jenom venkovní hřiště, pak tam otevřeli i vnitřní celoročně. Tam je to hezké, menší - útulné - vhodné pro batolata.
Takže když to shrnu:
Šaškárna (ta je největší - nejatraktivnější)
Lemur centrum (srovnatelné s Šaškárnou)
Topolino (spíše pro batolata)
Hrádek plný hrátek (rovněž pro menší děti vhodnější)
tak ahoj ![]()