Dětská koloběžka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětská koloběžka
Ahoj holky, potřebuji poradit chci dceři koupit k Vánocům koloběžku pro nejmenší. Nicméně jak koukám na net, co se mi líbí, tak jsou špatně recenze. Máte doma nějaká nějakou kvalitní koloběžku a za nějaký rozumný peníz?
poprosím nějaké typy.. jinak dcerce budou 3, proto pro ty nejmenší )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Značku neporadím. Ale hlavně aby měla dvě kolečka vepředu a jedno vzadu. My jsme koupili bohužel tu kde je to naopak a vadí to při odrážení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je spokojený s tříkolovou, a je na ní nápis Micro maxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše taky dlouho bavila tříkolka koloběžka. Vydržela dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám oxelo z decatlonu a žádný problém jsem nezaznamenala. Nicméně dcera ač ji děsně chtěla tak s ní popojede maximálně pár metrů a pak chce raději běhat po svých…jmtak je to u nás ostatně se všemi odrážedli…v herně na tom drandila ostosest ale když jsem to koupila domu tak už najednou nezájem.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AleNka1997 Měli jsme Globber se svítícími kolečky a byla jsem s ní velice spokojená. Děti toho na ni odjezdily hodně, používaly ji od cca 2 let a dcera ji ještě teď v 6 letech využije, než Ježíšek přinese novou. Děti ji po sobě dědily, takže je teď používaná víc než 7 let a je stále v krásném stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není úplně stejná. Ale první koloběžka našich dětí byla na tenhle způsob https://www.decathlon.cz/…_/R-p-351455?…
Dcery časem opustila obliba koloběžky. Preferují jiný povoz. Ale syn u koloběžek zůstal. Jen kupujeme větší a větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má z decathlonu se svítícími kolečky a jsme spokojeni - máme jí druhou sezonu a všechno a žádný problém, teda s koloběžkou myslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn měl se třemi kolečky, objednávala jsem jí z lidlu měla svíticí kolečka a byl to držák. https://www.lidl.cz/…y/p100362858
- načítám...
- Citovat
- Zmínit