Dětská kuchyňka - domácí výroba
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dětská kuchyňka - domácí výroba
Ahoj holky,
vyráběla jste některá z Vás dětskou kuchyňku?
Dost o tom uvažuju, máme sice doma starší skříň, ale moc se mi nelíbí rozměry, tak jsem přemýšlela, že bysme ji vyrobili od základu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My vyráběli. Směle do toho! Zkuste někde vyštrachat lepší skříňku. Nebo se dá předělat třeba i dětská postýlka na kuchyňku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…a tady spousta inspirace
https://www.pinterest.com/search/pins/?…
Příspěvek upraven 27.05.15 v 07:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky vyráběla, ale foto nedám. Prozradila bych svou „identitu“
Rozhodně doporučuji si kuchynku udělat sama. Vyjde to cenově lépe. A ty platové jsou k ničemu. Já vyráběla také ze staré malé skříně a je nádherná, malá tam má i dřez a plotýnky, i starou baterii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme domácí výrobu, děda ji holkám vyrobil ze staré toaletky..za pár kaček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite si vyrobte sami. Ty plastove jsou na dve veci a kupovat drevenou stoji sileny penize ![]()
My jsme udelali z postylky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty bláho! krása
právě. že doma máme starou skříň, ale vůbec se mi nelíbí dispozičně a v okolí jsem taky na žádnou nenarazila
ale asi půjdeme do té výroby z postýlky, dcerce jsme pořídili k nové ještě jednu starší za pakatel, ale nakonec jsme ji ani nevyužili a teď aspoň najde své místo
moc děkuju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barushe, jak jste, prosím, udělala tu troubu?
Máme doma starou postýlku… ![]()
děkuju!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ozivuji a prosim o radu
budeme vyrabet domaci kuchynku pro starsi k Vanocum a porad vymyslim, jak udelat tocici se knofliky od sporaku a jak vymyslet troubu. Predpokladam udelame diru do dveri od skrinky, ale nevim jakou pruhlednou folii to polepit, aby to vypadalo opravdove… diky moc za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel delal taky kuchynku, zasel do sberneho dvora ( sber odpadu), vymontoval si ze spotrebice co potreboval, namontoval a bylo. Na troubu se da koupit plexisklo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit