Dětská kuchyňka, poraďte prosím

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1062
19.11.17 21:38

Detska kuchynka, poradte prosim

Ahoj, diskuzi na toto tema je tu dost, ale vsechny celkem stare, tak zakladam novou :) shanim pro dcerku k Vanocum kuchynku, nejspis plastovou, protoze zvuky pro ni budou urcite super :) v kvetnu ji budou 2 roky, takze ji bude vyuzivat dlouho… kdyby jste mohli poradit ktere mate a jak jste spokojeni? Mam tyhle favority, nechci kupovat uplne prtavou, aby mela i prostor na spotrebice :) drevene jsou taky super, ale zase drahe ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
19.11.17 21:41

Teď mají na eshopu lídl krásnou dřevěnou za 1500. Doufám že bude i příští rok, chci dceři na narozeniny. Letos už na ježíška bude panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
19.11.17 21:47

Tak to neporadím, ty plastové nemůžu ani vidět. A bacha na to, dají se rozložit, některý děcka pak baví je jen rozkládat.
My máme dřevěnou, už 3 roky a je oblíbená pořád i beze zvuků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
19.11.17 21:50

@Veru1987
Myslim ze byly i minuly rok, takze pristi rok snad budou :)
@Aries6
Fakt? :think: me prijdou ty dreveny za dostupnou cenu hrozne maly.. jakou mate, jestli muzu vyzvidat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
19.11.17 21:54
@Terina24 píše:
@Veru1987
Myslim ze byly i minuly rok, takze pristi rok snad budou :)
@Aries6
Fakt? :think: me prijdou ty dreveny za dostupnou cenu hrozne maly.. jakou mate, jestli muzu vyzvidat? :)

No máme tu (tuším) nejlevnější od Drewnax. Mě se líbí i Ikea, ale byla taková okoukaná. Hrají si s ní 3 holky - 6, 4 a 2 roky a paráda. Stačí to. Hlavně je to i pěkný kus nábytku. Ale já jsem zaujatá proti plastům, tak můj názor musíš brát s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
19.11.17 22:09

Ty plastové mi přijdou i dost nestabilní. My původně koupili plastovou a když jsme ji postavili, letěla zpátky do obchodu. Nakonec manžel udělal sám dřevěnou i se zvuky a podsvětlenou varnou deskou. Tak jestli máš šikovného muze, doporučuji udělat nebo aspoň vytunit dřevěnou koupenou. Do trouby máme starý větráček z počítače (trouba hučí a sviti), otočné knoflíky že staré škodovky a varnou desku s ledkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
19.11.17 22:42

@Terina24 Hele, jestli chceš, aby kuchyňka nějakou dobu vydržela, tak určitě ne plastovou. Rozpadají se, jsou šíleně nestabilní, prostě levné čínské výlisky. Zvuky může mít prcek na jiných hračkách, u té kuchyňky je prioritou něco jiného. My jsme letos kupovali dceři na 3. narozeniny tuto: https://www.alza.cz/…d4575982.htm A spokojenost. :-) Baví ji, baví dokonce i ročního syna, už půl roku je denně využívaná. Jediné, co mě naštvalo, jsou nekvalitně provedené pantíky u „trouby“, po sestavení neseděly, byla tam vůle a časem začala dvířka vypadávat. Ale manžel je minulý týden opravil celkem jednoduše, vyměnil origoš pantíky za jiné, co měl doma, a jedeme dál. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.11.17 22:52

@Terina24 plastovou bych nechtěla. Líbí se mi Ikea kuchyňka. Jinak v Lidl mají za 1499 a dopravu zdarma, ale vadí mi ta barevnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
20.11.17 00:05

Máme Ikea, ale koukala jsem teď na tu lidlovou a za ty prachy bych do toho šla hned, přijde mi, že je to podobný jako Ikea vč. tý svítící varný desky, inzerují i příslušenství a Ikea je „holá“ minimálně o tisícovku dražší. Ale drží už čtvrtým rokem. Plastovou jsem zavrhla poté, co ji na návštěvě mé tehdy dvouleté dítě vzalo do náručí a přenášelo po bytě. Po té dřevěné šplhá a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.11.17 00:39

Ta z Lidlu je fakt krásná. Je hodně barevná, ale je to pro děti, ne? No kdybych teď chtěla kupovat, jdu do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.11.17 00:42

Holky a ten domeček :srdce:
https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… Škoda, že už dárky mám a že tady není místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
20.11.17 01:52

@Terina24 my mame tu na poslednim obrazku. Syn si s ni hraje denne uz rok a zatim je O. K. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
20.11.17 06:49

Doporučuji dřevěnou, máme z IKEA a už u nás frčí 3 roky.Ta z Lidlu vypadá taky hodně dobře. Jinak máme plastový krámek a ten takový úspěch nemá. Takže za mě je nejlepší investice do té dřevěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.11.17 06:56

kuchyňka

Ahojky, tak my máme plastovou už 10 let a nemůžu si stěžovat. Já ososbně mám raději plastové kuchyňky. Je samozřejmě rozdíl, jestli koupíš levnou a malou, která je nestabilní nebo trochu investuješ a ty už jsou o něčem jiném. Co máme my, jsem nenašla na zboží, přece jen už je to deset let, ale je podobná té modré. Pokud chceš plastovou, jdi do toho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.11.17 07:24

Plastový mi nesměj přez práh. Všechno je to vachrlatý, vypadá to hnusný, rozbije se to hned. Dávala jsem to do obýváku, kde si nejvíc děti hrajou a chtěla jsem, aby to vypadalo k světu. Ze zvuků by mii trefilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí