Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, vybírám láhev pro dítě 22m. Budu ráda za vaše zkušenosti. Snadné otevírání, držení v malých ručičkách, minimum nehod (rozlévání) a hlavně láhev, která nepohlcuje pachy z čaje. Brčko nechci (složité umývání), nerez také ne.
Pít umí ze skleničky i z láhve. Děkuju.
Ja jsem si zvykla na zdravou lahev, klasik sportovní špunt. Starší jich má několik, dávám je do myčky, když ten špunt praskne (za 3 roky jsme měnili tak 2×) tak se dá vyměnit za pár korun. Ale náš skoro dvouleťák to ještě sám nevytáhne ten špunt, zrovna řeším ze bude nastupovat do školky kde mají mit svou lahvičku a netuším jakou jinou mu pořídit, když je se mnou tak používáme právě tuhle a pomáhám mu… tak se tu s dovolením připíchnu a třeba jsem pomohla s tipem do budoucna ![]()
Proč ne nerez? Koupila jsem teď klukovi Pura se sportovním víčkem a jsem z ní nadšená, myslím, že by ji zvládl i věch 22 měsících.
@Klokanice17 a není to jen na výlety? U nás mají přes den pitný režim a ovoce se zeleninou celý den a každý tam má svůj hrneček ve třídě, v jídelně hrnek dostávají a ven jim v létě taky dávají nádobu s vodou…vesnička státní školka.
@Karkulka38 nene, opravdu mají lahve. Je to soukromá školka a mají tam hodně dvouletých a takhle je to pro ne jednodušší a líp hlídají jestli děti pijí. Uz mi tam chodil starší, jenže ten tu lahev v těch dvou a čtvrt už zvládal. Ted ve státní mají také hrnečky
@Klokanice17 u nás taky berou od 2 let a vím, že dcerka říká, kolik jim toho nalijí u svačiny a u oběda a měly by to dopít a v mezičase je pak obsluhují ve třídě 😊starší nastoupila ve 2 a třičtvrtě, menší nastoupí asi ve 2,5letech…teď má rok a půl a mnohem lépe pije z kelímku, lahví už jsme několik vyzkoušeli a to to pak většinou je všude, protože každá otevřená trochu ukapava
@Anonymní píše: Více
Moje děti taky umí pít z hrnku, ale tohle je pro mě úplně zbytečná informace, sorry. Ve školce chtějí lahve, mají lahve. Ja jim to organizovat nebudu, není to důvod proč bych tam dítě nedala. Připíchla jsem se kvůli tipu na lahev.