Dětská sestra - studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A od září 2019 např. v Olomouci na Univerzitě Palackého otevírají na VŠ Ošetřovatelství v pediatrii = dětská sestřička. Tento obor otevírají už i na jiných VOŠ a VŠ, jen je třeba pohledat na internetu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ozivuji diskuzi. Je tu prosim nekdo kdo studuje obor detska sestra a kde? Potrebuji par info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pouze podanou přihlášku a když to vyjde, tak letos nastoupim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše:
Mám pouze podanou přihlášku a když to vyjde, tak letos nastoupim
Ja jsem prakticka a chtela bych pracovat na detskym. Bohuzel oteviraji detstkou sestru jenom na denni forme. Muzu jako vseobecna pracovat na detskym?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jako všeobecná sestra na dětským pracovat můžeš.. já jsem taky praktická sestra, ty ovšem nemohu proto jdu dál, u nás naštěstí dálkově studovat jde. I byly zrušeny prijmacky tento rok tak nejspíš to vyjde a měla bych být přijata. Na jaké uni nejde dálkové studium?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@migmina ještě mě napadlo, sice je už po termínu odevzdání přihlášek, ale pokud se přihlásilo málo uchazečů, tak je možnost druhého kola a třeba by to stálo za pokus.. pokud bys byla ochotna dojíždět dvakrát do měsíce na přednášky, nevím odkud jsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše:
@migmina ještě mě napadlo, sice je už po termínu odevzdání přihlášek, ale pokud se přihlásilo málo uchazečů, tak je možnost druhého kola a třeba by to stálo za pokus.. pokud bys byla ochotna dojíždět dvakrát do měsíce na přednášky, nevím odkud jsi
Kralovehradecky kraj. Urcite 2krat do mesice bych brala. Nekde maji jednou tydne a to by byl zahul. Kam si podavala prihlasku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5 píše:
Na jihočeskou univerzitu. Výuka je tam dálkově ob víkend
Ceske Budejovice no fiha trochu z ruky. Zkusim mrknout.diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, oživuji diskuzi. Uvažuji o studiu dětské sestry, ale pracuji na plný úvazek úplně v jiném oboru. Dívala jsem se na studium VOŠ i Bc (pediatrické ošetřovatelství) a dost mě zarazilo, že ač se jedná o kombinované studium, výuka probíhá ve všední dny a ne o víkendu. Nemá někdo zkušenost, jestli někde otevírají podobný obor (ať už SŠ, VOŠ nebo VŠ), kde se studuje o víkendu? Třeba i soukromá škola… Z práce by mě neuvolnili a dovolenou bych to nepokryla. Prosím nechat anonym, nechci, aby příbuzní věděli, že o tom uvažuju.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Uvažuji o studiu dětské sestry, ale pracuji na plný úvazek úplně v jiném oboru. Dívala jsem se na studium VOŠ i Bc (pediatrické ošetřovatelství) a dost mě zarazilo, že ač se jedná o kombinované studium, výuka probíhá ve všední dny a ne o víkendu. Nemá někdo zkušenost, jestli někde otevírají podobný obor (ať už SŠ, VOŠ nebo VŠ), kde se studuje o víkendu? Třeba i soukromá škola… Z práce by mě neuvolnili a dovolenou bych to nepokryla. Prosím nechat anonym, nechci, aby příbuzní věděli, že o tom uvažuju.
a kdy zvládneš praxi je tam šíleně moc hodin? Já se před třemi roky hlásila dálkově na sš, škola v pátek a v sobotu, ale bylo nás málo a neotevřeli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
a kdy zvládneš praxi je tam šíleně moc hodin? Já se před třemi roky hlásila dálkově na sš, škola v pátek a v sobotu, ale bylo nás málo a neotevřeli
To je škoda a můžu se zeptat, kam ses hlásila? Já spíš zjišťuju, jestli by to studium pro mě na nějaké škole bylo vůbec reálné, i kdybych si ho třeba rozlozila na delší dobu…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To je škoda a můžu se zeptat, kam ses hlásila? Já spíš zjišťuju, jestli by to studium pro mě na nějaké škole bylo vůbec reálné, i kdybych si ho třeba rozlozila na delší dobu…
do Domažlic, ale už je to nějaký rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
hlavně počítej s tím, že tam jsou stovky a stovky hodin praxe - neplacené praxe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka @chs.jasmin děkuji, pokud je té praxe tolik, tak je to pro mě utopie tak jako tak… Myslela jsem spíš na práci v kojeneckém ústavu, než v nemocnici, ale holt ani to nepůjde. Podívám se, jaké jsou požadavky třeba na práci v jeslích.
- Citovat
- Upravit