Dětská sestra - studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.11.18 19:19

A od září 2019 např. v Olomouci na Univerzitě Palackého otevírají na VŠ Ošetřovatelství v pediatrii = dětská sestřička. Tento obor otevírají už i na jiných VOŠ a VŠ, jen je třeba pohledat na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
7.5.21 21:30

Ozivuji diskuzi. Je tu prosim nekdo kdo studuje obor detska sestra a kde? Potrebuji par info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.5.21 21:57

Mám pouze podanou přihlášku a když to vyjde, tak letos nastoupim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
8.5.21 06:20
@yasmine5 píše:
Mám pouze podanou přihlášku a když to vyjde, tak letos nastoupim :)

Ja jsem prakticka a chtela bych pracovat na detskym. Bohuzel oteviraji detstkou sestru jenom na denni forme. Muzu jako vseobecna pracovat na detskym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
8.5.21 08:39

Ahoj, jako všeobecná sestra na dětským pracovat můžeš.. já jsem taky praktická sestra, ty ovšem nemohu proto jdu dál, u nás naštěstí dálkově studovat jde. I byly zrušeny prijmacky tento rok tak nejspíš to vyjde a měla bych být přijata. Na jaké uni nejde dálkové studium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
8.5.21 08:46

@migmina ještě mě napadlo, sice je už po termínu odevzdání přihlášek, ale pokud se přihlásilo málo uchazečů, tak je možnost druhého kola a třeba by to stálo za pokus.. pokud bys byla ochotna dojíždět dvakrát do měsíce na přednášky, nevím odkud jsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
8.5.21 09:18
@yasmine5 píše:
@migmina ještě mě napadlo, sice je už po termínu odevzdání přihlášek, ale pokud se přihlásilo málo uchazečů, tak je možnost druhého kola a třeba by to stálo za pokus.. pokud bys byla ochotna dojíždět dvakrát do měsíce na přednášky, nevím odkud jsi :)

Kralovehradecky kraj. Urcite 2krat do mesice bych brala. Nekde maji jednou tydne a to by byl zahul. Kam si podavala prihlasku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
8.5.21 09:20

Na jihočeskou univerzitu. Výuka je tam dálkově ob víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
8.5.21 15:47
@yasmine5 píše:
Na jihočeskou univerzitu. Výuka je tam dálkově ob víkend :)

Ceske Budejovice no fiha trochu z ruky. Zkusim mrknout.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.21 12:36

Ahoj, oživuji diskuzi. Uvažuji o studiu dětské sestry, ale pracuji na plný úvazek úplně v jiném oboru. Dívala jsem se na studium VOŠ i Bc (pediatrické ošetřovatelství) a dost mě zarazilo, že ač se jedná o kombinované studium, výuka probíhá ve všední dny a ne o víkendu. Nemá někdo zkušenost, jestli někde otevírají podobný obor (ať už SŠ, VOŠ nebo VŠ), kde se studuje o víkendu? Třeba i soukromá škola… Z práce by mě neuvolnili a dovolenou bych to nepokryla. Prosím nechat anonym, nechci, aby příbuzní věděli, že o tom uvažuju.

• Citovat
  • Upravit
27686
9.7.21 13:02
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Uvažuji o studiu dětské sestry, ale pracuji na plný úvazek úplně v jiném oboru. Dívala jsem se na studium VOŠ i Bc (pediatrické ošetřovatelství) a dost mě zarazilo, že ač se jedná o kombinované studium, výuka probíhá ve všední dny a ne o víkendu. Nemá někdo zkušenost, jestli někde otevírají podobný obor (ať už SŠ, VOŠ nebo VŠ), kde se studuje o víkendu? Třeba i soukromá škola… Z práce by mě neuvolnili a dovolenou bych to nepokryla. Prosím nechat anonym, nechci, aby příbuzní věděli, že o tom uvažuju.

a kdy zvládneš praxi je tam šíleně moc hodin? Já se před třemi roky hlásila dálkově na sš, škola v pátek a v sobotu, ale bylo nás málo a neotevřeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.21 13:20
@ka2ka píše:
a kdy zvládneš praxi je tam šíleně moc hodin? Já se před třemi roky hlásila dálkově na sš, škola v pátek a v sobotu, ale bylo nás málo a neotevřeli

To je škoda a můžu se zeptat, kam ses hlásila? Já spíš zjišťuju, jestli by to studium pro mě na nějaké škole bylo vůbec reálné, i kdybych si ho třeba rozlozila na delší dobu…

• Citovat
  • Upravit
27686
9.7.21 13:47
@Anonymní píše:
To je škoda a můžu se zeptat, kam ses hlásila? Já spíš zjišťuju, jestli by to studium pro mě na nějaké škole bylo vůbec reálné, i kdybych si ho třeba rozlozila na delší dobu…

do Domažlic, ale už je to nějaký rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
9.7.21 13:50
@Anonymní píše:

Ahoj,

hlavně počítej s tím, že tam jsou stovky a stovky hodin praxe - neplacené praxe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.21 17:14

@ka2ka @chs.jasmin děkuji, pokud je té praxe tolik, tak je to pro mě utopie tak jako tak… Myslela jsem spíš na práci v kojeneckém ústavu, než v nemocnici, ale holt ani to nepůjde. Podívám se, jaké jsou požadavky třeba na práci v jeslích.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze