Dětská sestra - studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16961
9.7.21 17:34
@Anonymní píše:
@ka2ka @chs.jasmin děkuji, pokud je té praxe tolik, tak je to pro mě utopie tak jako tak… Myslela jsem spíš na práci v kojeneckém ústavu, než v nemocnici, ale holt ani to nepůjde. Podívám se, jaké jsou požadavky třeba na práci v jeslích.

Já jsem zdravotní sestra a bez specializace na dětské, nesmím. V jeslích jsem pracovala - v soukromých. Krásná práce ;) Ale jesle berou i ze střední zdravky, nemusí být specializace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.21 21:40
@chs.jasmin píše:
Já jsem zdravotní sestra a bez specializace na dětské, nesmím. V jeslích jsem pracovala - v soukromých. Krásná práce ;) Ale jesle berou i ze střední zdravky, nemusí být specializace.

Děkuji, no zdravotní sestra nejsem… Ale dívám se, že do jeslí by snad měl stačit i rekvalifikační kurz chůvy :think: Ja jsem bohužel úplně mimo oborově, vystudovala jsem humanitní obor :roll:

• Citovat
  • Upravit
16961
10.7.21 17:12
@Anonymní píše:
Děkuji, no zdravotní sestra nejsem… Ale dívám se, že do jeslí by snad měl stačit i rekvalifikační kurz chůvy :think: Ja jsem bohužel úplně mimo oborově, vystudovala jsem humanitní obor :roll:

Ano. Soukromé berou i chůvy, ale ta pracuje pod dozorem. Kamarádka vystudovala rodinnou školu a udělala si kurz chůvy, bohužel ji nikde nevzali, dají přednost právě holce se zdravkou, nebo předškolkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze