Dětská sestra - studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@ka2ka @chs.jasmin děkuji, pokud je té praxe tolik, tak je to pro mě utopie tak jako tak… Myslela jsem spíš na práci v kojeneckém ústavu, než v nemocnici, ale holt ani to nepůjde. Podívám se, jaké jsou požadavky třeba na práci v jeslích.
Já jsem zdravotní sestra a bez specializace na dětské, nesmím. V jeslích jsem pracovala - v soukromých. Krásná práce
Ale jesle berou i ze střední zdravky, nemusí být specializace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše:
Já jsem zdravotní sestra a bez specializace na dětské, nesmím. V jeslích jsem pracovala - v soukromých. Krásná práceAle jesle berou i ze střední zdravky, nemusí být specializace.
Děkuji, no zdravotní sestra nejsem… Ale dívám se, že do jeslí by snad měl stačit i rekvalifikační kurz chůvy
Ja jsem bohužel úplně mimo oborově, vystudovala jsem humanitní obor ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji, no zdravotní sestra nejsem… Ale dívám se, že do jeslí by snad měl stačit i rekvalifikační kurz chůvyJa jsem bohužel úplně mimo oborově, vystudovala jsem humanitní obor
Ano. Soukromé berou i chůvy, ale ta pracuje pod dozorem. Kamarádka vystudovala rodinnou školu a udělala si kurz chůvy, bohužel ji nikde nevzali, dají přednost právě holce se zdravkou, nebo předškolkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit