Dětská skupina Majdalenka Orlová/Bohumín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.12.23 12:53

Dětská skupina Majdalenka Orlová/Bohumín

Všechny Vás zdravím :kytka: Mám možná netradiční dotaz, ale chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s dětskou skupinou Majdalenka v Orlové a Bohumíně (pro děti od 1-3 let)? Nejlépe teda tu Orlovou. Je tam Vaše dítě spokojené a jste spokojeni Vy se všemi službami (např. jídlo, za které se platí) a s tetami, které se o děti starají? Chodí tam Vaše děti rády? Mají dostatek aktivit a chodí často ven na vzduch - pohrát si na zahradu, ven na procházku, do nějaké knihovny či malého divadla, cokoli? Zajímají mě jakékoli postřehy - pozitivní i negativní. Uvažuji, kam by příští rok moje dítě mohlo nastoupit a chci, aby bylo opravdu v dobrých rukou. :andel: Děkuji. :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.3.24 21:34

Za mě tedy Nedoporučuji! ????

Dobrý večer, ze svých vlastních zkušeností jesličky v Orlové nedoporučuji. :roll: Kdybych měla tehdy na výběr a znala nějaké recenze jako znám až teď postupně (od maminek a od lidí, co tam dřív chtěli dítě dát, ale nakonec raději nedali), tak tam dítě opravdu nedám. Nejsem spokojena s vychovatelkami či jak je nazvat.. Né se všemi samozřejmě, jen s určitými. Jsou tam jen dvě, což je špatně. Jednu mají zastupující, ta je skvělá. :srdce: Ale bohužel tam bývá málokdy. U té jde totiž vidět, že má srdce a patří k dětem, usmívá se, je hodná, děti se jí nebojí, je velmi vstřícná. O jiné se to říct bohužel nedá - velmi arogantní paní a nesympatická už od pohledu, pro děti v žádném případě. :( Styl jejího jednání s rodičem je snad ještě horší. Někteří rodiče mlčí, protože jinou možnost nemají, jiní tolerují, další jsou spokojení, některé neznám - málokdy se tam potkáváme - každé dítě chodí v jinou dobu tam i zpět. Děti chodí extrémně málo ven, učitelkám se nechce. V areálu, kde se jesličky nachází (je tam i státní školka nahoře), je všechno velmi zanedbané, staré, nepoužívané. Jídlo v jesličkách absolutně neodpovídá tomu, že by tam měly chodit děti ve věku 1-3 let. :,( Sladkosti, bonbóny, koblihy, vše sypané cukrem, sirupy na pití, vodu nemají vůbec, pouze slazený čaj. Jídla jsou dovážena z Dakolu a to je dle mého nevhodné pro tyto maličké děti. Ovoce jsme třeba nikdy po obědě domů nedostali, ale to jsme fakt neřešili (dítě rozhodně nesní celý oběd a hned na to za 2 min ovoce že jo). Četla jsem si metodiku pro dětské skupiny od ministerstva a úplně něco jiného je samozřejmě v praxi. Vychovatelky jsou neochotné, všechno je problém a o svém dítěti se nic prakticky nedozvíte. :nevim: Neumí děti oblékat, na čemž jsme se shodly s více maminkami, děti jsou pak zbytečně nemocné a učitelky mají nesmyslné argumenty. :roll: Ony je holt léčit nebudou no, ony chtějí mít jen méně dětí a klid. Akce nejsou nikdy pro rodiče, vždy jen pro děti. Takže nemáte šanci vidět svého miláčka „v akci“. Jediné, co je asi plus, tak jsou fotky, které jsou během daných měsíců vždy pořízeny - takže o svém dítěti aspoň víte, že žije a něco se tam děje. :nevim: Mají zaveden i Instagram, kde bylo přislíbeno dávat i videa a prozatím se tak ani jednou nestalo. Ráda bych viděla, jak se moje dítě chová v kolektivu, protože doma se chová úplně jinak samozřejmě. Učitelkám už nevěřím ani slovo, zato svému dítěti začínám věřit víc a víc. Jedná se o placenou dětskou skupinu a tudíž jsem měla úplně jiná očekávání a myslela jsem, že placené jesličky budou vymazlené a úžasné a že budeme nad míru spokojeni a nikoli přesný opak. Mám recenze na jiné dětské skupiny v okolí a všichni jsou nadšení a mají všechno úžasné, že uvažujeme o změně. Jedná se přece o ty nejmenší děti a ty mají být zahrnuty láskou, bezpečným a vlídným prostředím, nikoli že máte pocit, že jdete někam do vězení a máte tam bachaře a opovažte se zeptat na vězně, to je skoro vrchol. To je ve zkratce asi tak vše. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin