Dětské hřiště - Ostrava
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jiný pohled (plus je mezi těmito dvěma ještě třetí hřišťátko).
Konec spamu. Radši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Len-til-kah píše:
Hřiště u Bělského lesa (hned za plotem zadní strany vodního areálu), má super měkký podklad a je tam vždy klídek. Vedle je i pískoviště.
Lenti to je nove?Ja teda v Belaku byla porad,ale tohle jsem nevidela.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminko - ani ne, ta fotka je tak dva roky stará. Musíš projít přímo kolem těch kurtů, vlastně dovnitř toho sportovního areálu, co je ze zadní strany koupaliště, jen tak při procházce Bělákem na to nenarazíš.
Kurňa, teď tam potkám půl emimina
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Len-til-kah píše:
Taminko - ani ne, ta fotka je tak dva roky stará. Musíš projít přímo kolem těch kurtů, vlastně dovnitř toho sportovního areálu, co je ze zadní strany koupaliště, jen tak při procházce Bělákem na to nenarazíš.
Kurňa, teď tam potkám půl emimina.
ahaaaa,tak diky..
A neboj,ja se k tobe nebudu hlasit tak jak tenkrat u papirnictvi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
příspěvek nemám, četla jsem totiž dětské hřiště otrava, a ona je to Ostrava, potřebuju brýle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Len-til-kah píše:
Kurňa, teď tam potkám půl emimina.
Holky já jsem asi tele,ale já jsem tím Bělákem šla (a hřiště už po druhý hledala) A šla jsem prakticky kolem areálu (zleva,když se postavíte čelem k hlavnímu vchodu do vodního areálu) no a to hřiště jsem přes ty stromy viděla,ALE obešly jsme to s kámoškou až k těm tenisovým kurtům a nikde jsme nenašly jak se tam jde
Ptali jsme se i těch co tam hráli tenis a ani ti nevěděli,hned vedle tenisových kurtů je minigolf a dál už nic.
Poradíte mi někdo jak se tam člověk dostane?Jestli se jde kolem tý hospody teď nevím jestli se to jmenuje Start no asi jo.A tam někde nahoru a kolem toho fotbalovýho hřiště,nebo musíme vlézt do vodního areálu(tím pádem asi zaplatit vstup,ale to je blbost když chci jít na klouzačky a nédo vody) a přes areál nějak dojít do cíle.....? ![]()
Já fakt nevím
![]()
Budu moc vděčná,když mi nějaká dobrá žena poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuz1 píše:
Dobrá zpráva pro Ostravačky - nové hřiště se staví za Střediskem volného času v Zábřehu (Gurťějovava ul. - blízko náměstí SNP). Má být hotové na začátku prázdnin, styl něco jako je v Komenského sadech.
A nevíte jestli už to mají postavený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, zrovna hledáme s cácorou nějaké pěkné hřiště Zábřeh/Hrabůvka
nevíte o něčem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina Filipi píše:
Ahoj všem, zrovna hledáme s cácorou nějaké pěkné hřiště Zábřeh/Hrabůvkanevíte o něčem?
V Zábřehu je nově udělaný oplocený koutek pro děti - mezi baráky - vzadu za Billou.
- Citovat
- Upravit
@karafice píše:
V Zábřehu je nově udělaný oplocený koutek pro děti - mezi baráky - vzadu za Billou.
ty jo v zábřehu je někde Billa?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.