Dětské internetové secondhandy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětské internetové secondhandy
Zdravím všechny nastavající maminky i maminky, co už mají prcka doma.
Já čekám mimčo 24. září a tak už je čas pomalu se koukat i po nějakém oblečení a začít objednávat. Nějaké hezké nové kousky už jsem dostala od známých a mně osobně přijde škoda vyhazovat penízky za úplně nové oblečení, když mi z toho malá vyroste ani se nerozkoukám
Koukala jsem se různě po internetu na nějaké eshopy. Něco jsem si objednala z brumla.cz, ale tam mi vadí, že tam třeba nemají roztříděné body s krátkým rukávem a dlouhým a celkově už tam poslední dobou nic moc nemají.
Tak jsem se chtěla zeptat na vaše zkušenosti. Jestli nemáte nějaký bazárek, eshop oblíbený nebo kde jste kupovaly (predpokládám, že ženy
) oblečky vy. Jde mi hlavně o to, abych tam našla také body s dlouhým rukávem a klasické věci jako polodupačky, dupačky. Předem děkuju moc za kazdou odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
www.mimibazar.cz. Často tam můžeš nakoupit od jednoho prodejce i víc věcí, i celé sady a tudíž ušetříš na poštovném.
- Citovat
- Upravit
Spoustu věcí najdeš na mimibazaru. U nových věcí stačí na seznamu ve zboží najít danou věc a pak prohlédnout dané obchody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, já taky mimibazar a aukro, internetové sekáče mě nějak nezaujaly, to raději vezmu útokem nějaký kamenný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my máme mimibazar na facebooku, maminy z okolí, takže i ušetříš na poštovném ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já hodně nakupuju na www.satnicek.cz Vždy jsem byla moc spokojená. Hodně využívám i aukro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já hodně nakupovala přes Aukro. Tak jsou i různé sady oblečení např. pro dětičky od 0-3 měsíců apod., takže se to tam vyplatí
Ale teďkom jsem pro maličkou začala nakupovat více přes Facebook, tam mají maminky svoje bazárky nebo jsou členkama a prodávají věcičky po svých dětičkách. Je tam apousta hezkých věcí a taky za pár kaček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, proč mi nejde vložit přímo odkaz? Vím, že je to asi proti pravidlům, ale výše na této stránce se to holkám povedlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka reaguje to jen na některý weby (odkaz jako takový vložit jde, jen některý konkrétní jsou zablokovaný)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky
Holky díky za tipy, budu u toho zase sedět celý den, jak se znám
Jsem asi hrozně vybíravá
Takže ještě jednou díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuju na Aukru, je toho tam fakt spousta, občas se to dá sehnat opravdu hóóódně levně, navíc je to tam hlídané, můžeš se podívat na hodnocení prodejce atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit