Dětské kolo 2016

960
7.11.16 13:41

Dětské kolo 2016

V dopise pro Ježíška je u nas na prvním místě kolo-kromě specifikace musí byt modré mami ( :mrgreen: ) mne samozřejmě zajímá i to ostatní co by takové vhodně první kolo mělo mít a protože jsem laik doufám, ze nekdo poradí a hodí tip. Nemusí byt vyloženě levné, ale zase dávat za nej přes pět tisíc se mi moc nechce. dceři jsou 4 a váží jen 16kg, takže je spis drobnější čili by rozhodne mělo byt lehké… Moc dekuji pokud nekdo poradí :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1240
7.11.16 14:57

Ahoj, taky letos budem kupovat na Vanoce kolo pro syna, ma tez 4 roky. Libi se nam tohle, je lehke a ma mit lehky prevod, takze ho dite dobre uslapne i pri rozjezdu:
 http://jizdni-kola.heureka.cz/…6-lite-2016/?s=6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101705
7.11.16 15:09

@xammy Ono taky záleží, jak je dítko vysoké, třeba zmíněná 16 je stále velká pro našeho 6 letého… ale je tedy fakt, že on je mrně, ale i tak si nejsem jistá, zda je ta 16 vhodná jako první kolo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.11.16 15:16

@j.a.n.i1 ja koukala na tabulky podle vysky ditete a tam pisi, ze je pro vysku 100 - 115 cm. Vek 4 - 5 let. Malej ma 105 cm. Rovnovahu udzet umi. http://www.detska-kola.net/…ka-velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
7.11.16 16:44

Dobrý den,

až budete kolo kupovat, podívejte se na nabídku výhodných dětských kol přímo od našich uživatelek na bazaru eMimino.

Přeji pěkné odpoledne,

admin JOsefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.11.16 12:32

Dobrý den,
16" je jen průměr kol a každé kolo může být jinak velké. U toho Amulet mini lite je doporučená výška už od 100 do 115 cm dle testů v praxi co jsem četla. Jinak jsem ho právě objednala a v pátek by mělo dorazit. Tak může přeměřit výšku sedlovky v reálu, pokud ještě nemáte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
27.11.16 15:19

@kiki982 ahoj, kolicko uz mame doma a moc se mi libi, doufam, ze syn bude stejne nadseny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.11.16 17:05

U nás to samé :-), také nadšení z mé strany a u dcery uvidíme na Vánoce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.5.17 16:25

@kiki982 @xammy ahoj holky, mam zminene kolo take v hledacku a chtela bych se zeptat na vasi uzivatelskou zkusenost :palec: moc se mi libi prave proto, ze je to takova „hybridni“ 16 a velikostne by vlastne mela odpovidat spis 14, ale spousta lidi mi rikala, ze kola 14 jsou takova zvlastni kategorie, spatne se na ne schani nahradni dily a pod. Zajimalo by mne take jestli jste zacinali s pridavnymi kolecky ci bez nich? A jak lehce jde zmacknout ta rucni brzda, protoze syn ma rucky opravdu malicke a slaboucke :jazyk: diky moc za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.5.17 20:42

S kolem jsem moc spokojená. Je lehounké, kvalitní provedení. Super je lehký převod pro snadný rozjezd, sestřenice má jiné kolo a musela na něj jakoby naskočit, aby měla sílu se zpočátku rozjet. To u toho to není. Velikostně by jsem ho asi moc ke 14 nepřirovnávala. Je teda klidně od těch 100-105cm výšky dítěte, sedlovka jde opravdu hodně dolu. Jinak mi nijak moc menší nepřijde. Takže si myslím, že klidně do těch 115-120cm vydrží. Přídavná kolečka jsem dali jen na chvilinku, aby si dcera zvykla na šlapání. Ale brzy jsme sundali, protože ji dost vadilo, že nemohla kolo naklopit do zatáčky a vyhazovalo jí to setrvačností do strany. Rovnováhu měla hodně nacvičenou z First Biku, takže po sundání se neučila jezdit za 20 minut. Ruční brzda je malinká, přímo pro dětskou packu, ale učili jsme používat jen zadní brzdu. Bála jsem se aby nepřelítla, kdyby to zmáčkla moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.5.17 15:59

@macawi ahoj, jsme take spokojeni, synek taky :-). Zacinali jsme s koleckama, jsou soucasti baleni. Jinak vse podstatne uz zminila @kiki982 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.5.17 22:00

@kiki982 @xammy holky diky za reakce :kytka: jen mne trosku zarazilo „ucili jsme brzdit zadni brzdou“…ja myslela, ze tohle kolo ma torpedo a pak rucni brzdu na predni kolo? Tim jako myslite, ze jste ucili pouzivat to torpedo? Jinak fakt dik, kdyz vsechno pujde podle planu, tak pristi vikend probehnou prvni testovaci jizdy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.5.17 10:36

Ano, myslela jsem torpádo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.5.17 12:15

Holky kolo je SUPER!!! Malej je nadsenej a ja snad jeste vic :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.5.17 13:38

Tak to je super, u nás také nadšení trvá, dcera na něm jezdí denně. A koukala jsem, že letos je krásná tyrkysová barvička. Takže je myslím, že o dárku pro syna na příští rok je rozhodnuto už teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí