Dětské kolo zn. Dema

7
17.7.12 14:49

Dětské kolo zn. DEMA

Ahoj,
má někdo zkušenost s touto značkou? Uvítám jakékoliv zkušenosti. Chtěli bychom toto kolo už s přehazovačkou.

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1749
17.7.12 15:21

Chápu dobře, že dětské kolo? Dema je celkem fajn slovenská značka, nebývá problém s reklamací, ale dětská kola jsou docela těžká :think:. Poohlédla bych se asi jinde. Pro 17-20kg dítko je 2-3 kg váhy kola rozdíl. Mrkni na tyhle -
Superior Racer 8,69 Kg
Specialized Hotrock 8,3kg
Author Stylo 7,7kg
To jen, co jsem vypozorovala u známých - cyklistů, co tak pořizují dětem a našla váhy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
17.7.12 15:31

Tak zpět, přehlídla jsem, že má být s přehazovačkou :oops:. Tady http://www.detska-kola.net/…ka-kola-20-5
jsou různá kola i váhami, pro inspiraci. Ale koupila bych ho jinde. Jsou tam dost drahá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.7.12 20:13

Ahoj, díky za odkaz :D. Jedná se o dětské kolo, ale potřebuju už s přehazovačkou neb synek reptá, když má jet kopce. Problém je, že na šest let je hodně drobný, má 17 kg a kolo 20" mu bude asi velké. Známá mi právě nabízí tuhle značku, v menší velikosti a s přehaz. Ještě uvažuji nad tažnou tyčí ale na to mi už zase přijde malý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
17.7.12 21:05

Nejlepší by bylo vyzkoušet ho v nějaké kamenné cykloprodejně a pak koupit na netu levněji. Kdyžtak koukni ještě na Specialized Hotrock 20. Mají verzi i s přehazovačkou a rámová trubka je nízko a prohnutá. Vypadá takhle
 http://www.chainreaction.co.nz/…2011_6_.aspx

A jsi si jistá, že je ta Dema menší než 20? Já jí teda na netu nenašla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.7.12 21:51

Asi není, známá je zmatená a tvrdí, že je velký jako 16 ale mě se to taky nezdá, většinou mají přehaz. až 20 :)
Zkusím se poohlédnout po menším kole než 20 s přehazkou, možná najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.7.12 09:02

Kdyžtak pak dej vědět, jestli najdeš. Malej je taky dost malej ( nemá být po kom obr ), takže budeme asi řešit podobný problém. Jestli mu teda zájem o kolo vydrží. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.7.12 09:07

A prosím tě, jak je váš prcek vysokej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie