Dětské kolo zn. Dema
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské kolo zn. DEMA
Ahoj,
má někdo zkušenost s touto značkou? Uvítám jakékoliv zkušenosti. Chtěli bychom toto kolo už s přehazovačkou.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chápu dobře, že dětské kolo? Dema je celkem fajn slovenská značka, nebývá problém s reklamací, ale dětská kola jsou docela těžká
. Poohlédla bych se asi jinde. Pro 17-20kg dítko je 2-3 kg váhy kola rozdíl. Mrkni na tyhle -
Superior Racer 8,69 Kg
Specialized Hotrock 8,3kg
Author Stylo 7,7kg
To jen, co jsem vypozorovala u známých - cyklistů, co tak pořizují dětem a našla váhy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zpět, přehlídla jsem, že má být s přehazovačkou
. Tady http://www.detska-kola.net/…ka-kola-20-5
jsou různá kola i váhami, pro inspiraci. Ale koupila bych ho jinde. Jsou tam dost drahá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky za odkaz
. Jedná se o dětské kolo, ale potřebuju už s přehazovačkou neb synek reptá, když má jet kopce. Problém je, že na šest let je hodně drobný, má 17 kg a kolo 20" mu bude asi velké. Známá mi právě nabízí tuhle značku, v menší velikosti a s přehaz. Ještě uvažuji nad tažnou tyčí ale na to mi už zase přijde malý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší by bylo vyzkoušet ho v nějaké kamenné cykloprodejně a pak koupit na netu levněji. Kdyžtak koukni ještě na Specialized Hotrock 20. Mají verzi i s přehazovačkou a rámová trubka je nízko a prohnutá. Vypadá takhle
http://www.chainreaction.co.nz/…2011_6_.aspx
A jsi si jistá, že je ta Dema menší než 20? Já jí teda na netu nenašla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi není, známá je zmatená a tvrdí, že je velký jako 16 ale mě se to taky nezdá, většinou mají přehaz. až 20 ![]()
Zkusím se poohlédnout po menším kole než 20 s přehazkou, možná najdu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyžtak pak dej vědět, jestli najdeš. Malej je taky dost malej ( nemá být po kom obr ), takže budeme asi řešit podobný problém. Jestli mu teda zájem o kolo vydrží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit