Dětské krosničky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
1.4.07 00:00

Dětské krosničky

Nemáte někdo zkušenost s touto krosničkou?:

http://www.babystyle.cz/…baby-carrier-

Moc se nám líbí, ale neznáme nikoho, kdo by jí měl

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
1.4.07 08:18

Tak já mám jen zkušenost s obyč. šusťákovou, pak chicco caddy a pak hlavně se Salewou Koalou. Myslím, že Nikko je dobrý výběr, jen mám pocit, že pláštěnka a stříška se platí zvlášt, tak dobře spočítat konečnou cenu. Jen mi přijde u tý stříšky, že moc nechrání proti větru(zima, hory, nevím kam budete chodit). Snad se najde někdo kdo ji vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.4.07 08:23

viz níže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.4.07 08:24

Tak se stříškou zvlášť jsou Tatonky, tahle by to měla mít v ceně. Nějaké názory na vaší vyhlídlou krosnu jsou na http://www.detskydum.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.4.07 10:57

Přesunula jsem do nosítek, ju?
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.4.07 19:16

Ahoj,
mame salewu(v jine barevne kombinaci), ktera je nabizena pres detsky dum a muzeme jen doporucit.
Dite pred vetrem i pripadnym destem dobre chraneno. Nosila jsem Honzika i kdyz mel 2roky a bylo skarede pocasi, ve kterem jsem musela neco zaridit a kocar uz jsme meli dany pryc. ¨
 kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.07 09:59

krosna

pokud mohu vyjádřit svůj názor. Měli jsme chicco Caddy a rozhodně nedoporučuju, byla hrozná a ne moc pohodlná. Já jsem velký příznivce šátků, ale manžel v něm nechce nosit, tak jsem mu pořídila na děti ergo nosítko. O víkendu v něm tahal skoro 3letého syna a byl nadšený, nesl se pohodlněji než v krosně. Já bych šla raději do erga, můžete nosit od miminka až dokud dítě nejde delší štreku samo. V létě máme také v plánu chodit po horách, tak já budu malou nosit na zádech v šátku a manžel syna v ergu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí