Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky ráda bych se zeptala, dají se někde sehnat „nerozbitné“ skleničky? Malej pije jen ze sklenice, odmítá jakoukoliv lahev i plast. Musí to být čiré sklo. Zatím hlídám ale trochu se děsím že mu třeba upadne… má zatím silnostěnnou ale přecijen. Vím že úplně nerozbitná asi neexistuje ale něco jako z toho filmu kdyby bylo a nejlépe s dětským motivem (teď pije ze sklenice na whisky, přijde mi to divné u batolete)
Díky moc.
@blecha72 Joo
Přesně ty! A kdyby byly s Krtečkem… to už by byla dokonalost sama ![]()
A skláři nebudou mít co žrát.
![]()
Jinak bych se koukla v domácích potřebách. Nebo tady:
http://www.kobras.cz/…colate-0-3l/
@maminka miminka píše:
@blecha72 JooPřesně ty! A kdyby byly s Krtečkem… to už by byla dokonalost sama
S krtečkem jsem kupovala plastový hrneček, ale to ti asi nepomůže.
@maminka miminka Třeba tescoma dělá sklenice Fame - menší a větší. Ale osobní zkušenost nemám. Pokud bys chtěla s obrázkem, tak na stream.cz je pořad Vychytávky. Jednou tam ukazovaly leptání na sklo. Koupí se speciální pasta, nalepí šablona, chvíli nechá působit a je to. Jen to není barevné.
@maminka miminka A ty z NDR se jmenují „duritky“. Stále se prodávají za pár korun.
@maminka miminka Už to mam. Značka Luminarc. Sklenička za 40, hrnek 85.
Do googlu dej ---obchod dajar---. Vlevo kliknout na „dětský svět“. Určitě najdeš i jiné shopy. Důležitá je značka Luminarc.
Teď koukám, že ten shop je Polskej a platba předem kartou. Tak nic. Tam bych nic neobjednala.
Ale když budeš hledat značku Luminarc, určitě ji najdeš i jinde.
domov-kuchyne.cz … dětský sortiment
kuchyne-domacnost.cz sklenice a skleničky
@adna Ty jo díky moc, určo zkouknu. Duritky! Jj to je pravda! A ty já vloni vyhazovala na chalupě! kouknu na ten Luminarc - říkám si aspoň bude dárek na Vánoce
To ten náš jiste ocení ![]()