Dětské péřové bundy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28294
30.10.17 11:15

Dětské péřové bundy

Jake mate dobre zkusenosti s detskyma perovkama? Myslim jaka znacka se vam osvedcila? Sir Joseph, Reima nebo jine? Chtela bych nejakou echtovni, hodne plnenou.

Dik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9012
30.10.17 11:37

Náš malej měl dvě sezony Benetton. Byla supr, sice to byla drahá sranda, ale byla fakt luxus. Dala se prát, problém je u péřovek, že praním se v nich peří ničí a pelíchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.10.17 11:42

Ja zatim nejvic pokukuju po Sir Joseph, protoze je zaroven i cisti, profesionalne. Ale vim, ze nekdo si stezoval ze maji nove dvoucestny zipy a nekterym detem delaj problem, ty starsi typy mely normalni.

Jeste jsem ale nesla na nic mrknout nazivo, tak me zajimaji zkusenosti. Benetton uz asi bude cenove mimo ne? Kolik stala? Dala jsem si strop 3000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
30.10.17 12:56

Suvi, s nepeřovkama mám nejlepší zkušenost s Reimama, maj to fakt vymáklý a jsou to držáci. Péřovky jsem se zatim dětem neodvážila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.10.17 13:34

Fajn, mrknu na ne, pokud je budou mit v obchode. Jsou sice drazsi, ale vypadaji celkem festovne, to je fakt.

Ja se letos nastvala, maji Hanahy zimni a prijdou mi proste strasne malo teply. My s muzem jedem jenom v peri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
30.10.17 22:31

Já koupila předloni ve výprodeji v CA a je famózní, nepelíchá a peru často a i v -10 mu bylo i po 3 hodinách venku teplíčko. Je teda pravda, že to ještě kombinuju s merino funkčním prádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
31.10.17 18:12

Tak jsem byla v Hudy a musim rict, ze Pepikovka je celkem zklamani. Prijde mi hrozne malo plnena, kdyz to srovnam s dospelackyma. Asi to holt neni jejich cilova skupina, ty deti. Takze tu jsem vyradila, objednala jsem Reimy a uvidim. Libila se mi jedna, co se ji daji i odepinat rukavy, ale ma byt na pozdni podzim a brzkou zimu, takze jsem vzala jinou, vylozene zimni.

Nicmene gramaz peri neudavaji, tak je okouknu a rozhodnu se az kdyz budou doma.

Vlastne doma mame jednu perovku - z bazaru, Adidas a ta je taky dobra. Jenze bazarovy perovky v dobrym stavu, to aby clovek pohledal… A to mi prisla tenkrat na bazar draha. No ha ha, stala tretinovou cenu tech Reima bund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
1.11.17 12:59

Zdravím,
ty zmińované zimní bundy Reima jsem našla v Bazaru, třeba poslouží. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat