Dětský bazén

162
25.2.07 20:45

dětský bazén

Ahoj holky,
sháním někde po netu dětský nafukovací bazén, tedy spíš takové to brouzdaliště se skluzavkou. Kdysi jsem viděla bazének s palmou, do které se dala zahradní hadice a byl z ní vodotrysk, skluzavkou a ještě nějakými doplňky.
Teď jsem našla cosi podobného na www.todo.cz, ale chci zkusit ještě poprosit vás, jestli jste něco podobného někde nezahlédly.
moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3813
25.2.07 20:52

ahojky my takový kupovali na www.horizont-zs.cz je tam palma skluzavka žába na vodní hadici která stříká vodu pak koš na balonky a ještě takovej chytač na kroužky, nevim jestli ho ještě mají

Zlatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
25.2.07 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.7.13 20:31

Ahoj, oživuji téma, ráda bych se zeptala, jestli jste někde neviděly v akci nafukovací bazén. Chceme koupit něco teď na víkend na zahradu, přijedou tři malé děti, tak aby se vykoupaly, tzn. nic velkého, ale náš minibazének, co máme pro malou pro tři nestačí.. Hledám proto něco levného a úměrně velkého, představu mám tak kolem 400–500 Kč a velikostně tak 2×1,5 metru. Na netu takové samozřejmě umím najít, ale nechala jsem to na poslední chvíli, tak bych spíš ocenila, jestli jste nějaký takový bazén neviděly v Tescu/Lidlu/Obi atd. Prostě přijet, koupit, nafouknout a koupat. Díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
29.6.14 22:58

Holky,

doporucte mi prosim nejaky bazen pre rocneho prcka, ale aby som si tam k nemu mohla tiez vliezt a v pripade, ze maly bude sat, tak sa v bazene mohla rochnit sama. :mrgreen:
Buduci rok sa budeme stahovat, a tam budeme mat uz,,normalny´´ bazen, ale na toto leto by sme nieco na zahradu potrebovali, ale nevim co.
Nejake napady?

Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
29.6.14 23:07

@miisenka Nemam tento, mam o „tridu“ mensi, protoze by se nam na terasu nevesel mezi ostattni „nutnosti“, ale mela sem ho v merku: http://detske-bazenky.heureka.cz/…9x159x50-cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
29.6.14 23:14

@ne-silenamatka
dakujem..
jak casto tam vymenujes vodu?
a sypes tam neco alebo ne-e?
my maem u nasich zapusteny bazen, nikdy som takyto maly nemala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
29.6.14 23:18

Vodu menim co chvilku, protoze rocnak do nej furt neco haze (susenka, atd.atd.), takze nevim, jak dlouho zustava „fresh“, tudiz ani nic nesypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
29.6.14 23:27
@ne-silenamatka píše:
Vodu menim co chvilku, protoze rocnak do nej furt neco haze (susenka, atd.atd.), takze nevim, jak dlouho zustava „fresh“, tudiz ani nic nesypu.
:pankac:
Tak to ma nenapadlo, ze vlastne to bude smetak.. :mrgreen:
A phrievas vodu pre rocnaka, alebo napustas studenu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66866
30.6.14 04:24

Něco podobného jsem nedávno koupila v tescu za 350. Vodu měním tak co 3 dny- použiju ji na zalití. Stejně není déle v kuse teplo :mrgreen: Kluky mám větší, přes okraj mají klouzačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
30.6.14 09:41
@miisenka píše: :pankac:
Tak to ma nenapadlo, ze vlastne to bude smetak.. :mrgreen:
A phrievas vodu pre rocnaka, alebo napustas studenu?

Ne jenom smetak, ale i nocnik ;) Ja davam teplou, tim, ze mame terasu smerovanou na vychodni stranu, tak na ni mame stin, takze nemam moc na vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.6.14 10:38
@ne-silenamatka píše:
Ne jenom smetak, ale i nocnik ;) Ja davam teplou, tim, ze mame terasu smerovanou na vychodni stranu, tak na ni mame stin, takze nemam moc na vyber.

a jeje..no tak ja jo budem mat na zahrade na slnku, tak tam vrznem trisku horkej vody..aku by mala mat teplotu?
A mas rocaka na holo, alebo davas nejake triko apod(kvoli spaleniu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
30.6.14 13:22

S teplotou asi neporadim, jak pisu - nase terasa je cela zastinena, takze davam teplou vodu a cca.do dvou hodin je chladnejsi, pripadne totalne zadelana od susenek, krupek, ovoce, aj., takze ready na vymenu.

Ja sem zkousela syna davat ze zacatku v koupaci pline, ale on do toho bazenu skace a vyskakuje non-stop, takze je na „Adama“ - je to tak pro nas vsechny lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.6.14 13:23

@ne-silenamatka
dakujem.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...