Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky, mam dotaz. Nemáte nějaká tip na nějaký dobrý dětský koutek v Liberci? Nejlépe aby měli ty barevné míčky..Malému bude rok, tak extra prolejzky nepotřebujeme..Díky..
Míčky mají v Kiki koutku na Tatranské ulici, ten je hodně velký a pekny, ale vzhledem ke vstupné mu možna spis pro vetsi děti. Zdarma je malinký koutek s míčky v knihkupectví nahoře ve Fóru. Nám se líbí mateřská centra Zvonecek a Krteček, ale míčky nemají.
V knihkupectvi detsky koutek zrusili
skoda, ted absolutne nejsem schopna vybrat v klidu knihu ![]()
Tyjojo tak to nás mrzí
. Jestě vlastně mají míčky v hlídacím koutku OC Nisa.
Ahoj děvčata,
Obnovuji diskuzi. Mám roční dítě snažila sem se na internetu pátrat po nějaké dětské herně kam by mohlo roční dítě aby se seznámilo s jinými dětmi. Ale všude mají napsáno 3-12 let.
Máte nějaké ověřený nějaký koutek nebo hernu v Liberci pro takto malé děti. Přijde mi že na funpark je ještě malý.
Děkuji za rady
Dobry den. Jsem sice z vedlejsi vesnice
JBC
Ale od nas do Lbc jezdi sousedi do koutku v Plaze… jejich male jsou 2. Jinak tad v Jbc vidim dost casto hodne lidi i s dost malyma detma v Monty koutku v Rynovce. Ja teda nikdy s malou zadnym nebyla, protoze to detske mraveniste, je pro me hrozne neprehledne… a na podzim si vsichni nasi znamy odtamtud tahali samy bacily co zrovna frcely ![]()
@Konys
Moc děkuji. Určitě se kouknu. Chceme to s malým zkusit jednou za čas přijeli jsme teď z dovolene a malý tam pořád chodil za detmi
@Luna13 jojo tomu rozumim. Moji maly jsou tri, a ja fakt nikdy nemela odvahu do nejakyho koutku vlizt
Chodime za detma radsi ven, na hriste a tak. Tak zkuste a uvidite. ![]()
@Konys
My bydlíme na samotě u lesa takže tu nemáme žádné děti natož hřiště 😀
@Luna13 ono kolikrat lepsi mozna ta samota, nez nektery ty,,zviratka'' ve meste jako takovym. ![]()