Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Maminky, je tu nekdo z Mlade Boleslavi? Rada bych s prckem (13mes) ted pres zimu chodila do nejakeho hraciho koutku…doporucite nejaky? Nejlepe u centra, bydlime na namesti
dekujiii
My chodime občas posedet do kavárny na starým městě vedle detskeho obchodu petto. Je tam právě i koutek pro deti
To znam, chodime kolem. Ale myslela jsem vylozene detsky koutek, kde by byly ostatni deti, kopa hracek… Chodime sami totiz, nikoho v MB neznam.
Naproti Výstavišti býval dětský koutek Kulíšek…a myslím, že funguje stále. JE to v průchodu, jak je železářství nahoře v domě. http://www.rckulisek.cz/
Příspěvek upraven 18.01.15 v 22:52
Pěkný dětský koutek je klub Maxík ul. U Stadionu, pro děti volně připstupné každé dopoledne kromě uterka, v patek myslim i odpoledne. A ted je pry něco nového u koupaliště i s hlídáním dětí a nějakyma aktivitama pro maminky, tam jsem ještě nebyla, ale určitě vyzkoušíme.
Tak pak řekni, kde jste se usídlili. Ja mám 11-ti měsíčního chlapecká, tak můžeme někdy dat sraz ![]()
Tak jsme zatim omrkli koutek v Bondy, a tam uz nepujdem a kavarnicku vedle Petta a ta je fajn, ale prcek si tam moc nevyhral.
@xxjaja takze jsme se zatim neusidlili. Moc me laka jeste u koupaliste ten detsky koutek s kavarnou, ale jeste jsme tam nebyli, mame to z ruky
@katuska_m tak my vcera poprve vyrazili do kuliska a maly se tam vyblbnul, i kdyz na vetsinu veci (hracek) je maly. ale bazenek s balonky mu stacil ![]()
@xxjaja my uz byli na Koupaku a tam nic moc, skoro zadne hracky, az jsem byla prekvapena, z venku je to tak krasne… To jsi me potesila, Kuliska mame nejbliz, tam radi vyrazime