Dětský pokoj - dřevěný?

505
21.4.13 15:19

Dětský pokoj - dřevěný?

Ahoj,

máme dvě děti, dva a pět let a zařizujem pokojíček a royhodujem se, zda jit do masivu nebo raději lamino, co je pro tak malé děti praktičtější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
21.4.13 15:55

V prve rade myslim, ze kdyz budou chtit, znici oboji stejne :-)
Jako deti jsme meli vse z lamina a nijak nam to nevadilo, ja mam ted doma vse drevene a malataky dostane dreveny pokojik - snad k nemu bude setrna… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
21.4.13 16:18

Podle vkusu, já jsem pro lamino, nepřeberné barevné kombinace, tvary a třeba overface, to je nádhera :) http://www.trachea.cz/…face/galerie#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.4.13 17:01

My máme vše dřevěné, doladěné doplňky do barevna. Lamino zase má spoustu tvarových a barevných možností. Spíš je to o tom, co se komu líbí.
Mmch. řešíte nábytek nebo podlahu? Asi nábytek, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.4.13 17:31

Právě jsme kupovali - masiv. Záleží na vkusu a taky kolik můžeš investovat.

U mne vede ten masiv - krásně voní. A myslím si, že pokud něco zničí, tak to jde snáz opravit. U lamina pochybuji, pokud někde něco urvou :nevim:. Dřevo sešroubuješ, přebrousíš, dolakuješ podle mne snáz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
resuzt
21.4.13 19:12

Ahoj, postele z masivu, ostatní z lamina.. Resuzt

• Citovat
  • Upravit
505
22.4.13 13:05

Díky za příspěvky. Postele už máme koupene z masivu od Gazelu. Ale teď nábytek. Manžel je pro Ikeu, Stuka, nebo tak nějak a já zas pro masiv od Pedra. Manžel má pravdu v tom, že z Ikey to jde nakombinovat a vychází levněji, ale je to takové malinkaté, uzoučké, nevím jak dlouho by to využili. Byli jsme ve Scontu a z lamina tam toho moc není. Radunko díky, kouknu se ještě na tu Tracheu. Právě že ani nevíme, kde bychom se měli jít na ten nábytek z lamina kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.4.13 13:07

Jo ale ta trachea vyrábí i dětské pokojíky? Nebo jen na zakázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.4.13 13:08

Pokud mi můžete poradit kde jste kupovaly dřevěný nábytek nebo laminátový, budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.4.13 15:22

@Andrejka1 - my jsme kupovali od místního prodejce, výrobce je zn. Domestav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.4.13 12:02

V dnešní době už existuje spousta dřevěných doplňků, provedených tak dokonale, že ani nevypadají jako dřevo…
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.6.13 07:42

Holky, díky moc za příspěvky. Strašně se mi líbily dřevěné skřínky, ale z finančních důvodu jsme museli do uměliny, koupili jsme v Ikei systém Stuva, provedení bříza a vypadá to celkem dobře k těm dřevěným postelím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Da.
77
11.7.13 21:54

Pokoj pro kluka a holku?

Maminky, taky se chystáme na realizaci nového pokojíku - mám dvě děti, ale kluka a holku (6 a 2 roky) a pokoj je malý - klasický v paneláku. Samozřejmostí je patrová postel a taky chci, aby to už byl pokojík laděný i pro budoucího školáka. Nevím si rady, jakou barvu výmalby zvolit a taky, zda nábytek z buku, nebo jasanu? Moc PROSÍM, kdyby jste sem daly třeba fotky vašich dětských pokojíků, abych mohla zkouknout a čerpat inspiraci:-)Většina reálných pokojíčků, co jsem tady zhlédla jsou spíše pro malinké děti:-) Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
11.7.13 22:33

No my malovali pokoj zelenou a žlutou, protože jsme nevěděli, jakého pohlaví potomka čekáme a teď to také nevíme :)
Zadej si na Googlu pokoj pro kluka a holku a dej si Obrázky - něco ti to najde na inspiraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.7.13 07:46

My jsme nakonec vymalovali na modro a zeleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný