Diafragma caya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
140
21.10.24 10:55

diafragma caya

Ahoj, partner mi koupil cayu, divali jsme se na internet jak to vlozit. Parkrat uz jsme to zkouseli, ale nevime jestli to je dobre. Kdyz to mam v sobe vubec to necitim. Takze by to melo byt v
pohode ne? Mate nejake zkusenosti? funguje vam to? (uz jsem nedavno davala prispevek s timto tematem, vim)
dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.10.24 11:39

Mám tedy jiný pesar, ale technika je asi stejná: zasunu co nejhlouběji, až na čípek. Pak prstem jemně přitlačím, aby se udělal podtlak, tím i zkontroluji, že správně sedí.

Určitě doporučuji minimálně ze začátku kombinovat s přerušovanou souloží, nebo se spermicidem.

Když budeš pesar vytahovat, tak poznáš, jestli drží na místě, nebo jestli se nějak pohl.

• Citovat
  • Upravit
140
21.10.24 11:58
@Anonymní píše: Více
aha, tak to doufám, že jsem ho teda použila správně… Hned jsme to začali používat bez přerušováne soulože, bez kondomu… 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
21.10.24 12:16

myslite ze je to bezpecne? hned na poprve? ja jsem cayu necitila, a kdyz jsem ji davala tak jsme ji dotlacili co nejvic to slo, k tomu jsme jeste pouzili ten gel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.24 12:38
@nina818 píše: Více

Pesar není uvnitř cítit, to je správně. To doporučení na začátku kombinovat s jinou formou ochrany jsem napsala proto, že kdyby byl pesar nasazený špatně, nebo se při sexu nějak pohl, tak aby nedošlo k nehodě. Pokud ale byl při vytahování stále na svém místě, tak je všechno v pohodě a nemusíte se bát. Je to spolehlivá ochrana.

• Citovat
  • Upravit
140
21.10.24 12:43

no zda byl na stejnem miste to si nepamatuju.. jde to nejak hodne poznat? ze by byl o hodne posunuty nebo jsou to minimalni rozdily??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.24 14:35
@nina818 píše: Více

Jo, to poznáš, že by byl nabok, nebo srolovaný za čípkem. Pokud ti to přišlo v pohodě, tak to bylo OK :palec:

• Citovat
  • Upravit
140
21.10.24 16:00

no.. bohuzel to si uz nepamatuju, ale nevsimla jsem si niceho tehdy… tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie