Diáře pro vysokoškoláky

64
17.9.12 13:14

Diáře pro vysokoškoláky

Holky nevíte kde koupím nějaký pěkný diář pro vysokoškoláky? Myslím tím diář od září 2012 do června 2013, takovéhle diáře jsem našla pouze s různými obrázky pro děti, takže ty fakt mít na vejšce nechci a ostatní pěkné diáře jsou vždy jen od ledna do prosince.
Nevíte kde bych sehnala nějaký, který není pro děti a je na rok 2012/2013?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4200
17.9.12 13:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.12.14 22:16
@Carpathia píše:
Holky nevíte kde koupím nějaký pěkný diář pro vysokoškoláky? Myslím tím diář od září 2012 do června 2013, takovéhle diáře jsem našla pouze s různými obrázky pro děti, takže ty fakt mít na vejšce nechci a ostatní pěkné diáře jsou vždy jen od ledna do prosince.
Nevíte kde bych sehnala nějaký, který není pro děti a je na rok 2012/2013?

tak já Tě trochu nechápu, i když zrovna nemáš školu nebo nemáš zkouškový, tak nějak žiješ, něco plánuješ, tak proč mít takto očesanej diář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
2.12.14 08:14

@tasa Tak já to i chápu, protože pokud si člověk potřebuje na podzin zaznamenat věci týkající se letního semestru, tak nemá moc do čeho, jo, může nosit dva, ale není to ideální. I když já bych se tedy bez elektronického v telefonu nehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.12.14 22:05
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Tak já to i chápu, protože pokud si člověk potřebuje na podzin zaznamenat věci týkající se letního semestru, tak nemá moc do čeho, jo, může nosit dva, ale není to ideální. I když já bych se tedy bez elektronického v telefonu nehla.

No mám VŠ a věci takto dopředu už nevím kam jsem psala, asi dozadu diare na volný listy, můžeš i nacrtnou po dnech data atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
2.12.14 22:10

@tasa Tak já jsem nikdy papírový diář neměla, neumím to používat, ale přijde mi to celkem praktické pro někoho kdo studuje a diář používá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.12.14 22:16
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Tak já jsem nikdy papírový diář neměla, neumím to používat, ale přijde mi to celkem praktické pro někoho kdo studuje a diář používá.

Mě přijde elektronicky v obyčejným mobilu maly a do lepšího se mi nechce investovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
2.12.14 22:27

@tasa Tak já mám chytrý telefon, a používám aplikaci synchronizovanou s googlím kalendářem, ten telefon mám alespoň většinou u sebe :mrgreen: a u PC jsem taky krom tábora denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
3.12.14 08:29
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Tak já mám chytrý telefon, a používám aplikaci synchronizovanou s googlím kalendářem, ten telefon mám alespoň většinou u sebe :mrgreen: a u PC jsem taky krom tábora denně.

Jsem technicky mimo, v jaký relaci se pohybuji chytrý telefony? ja mám asi smart, jestli se mu tak říká, mám Nokia Lumír 610

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
3.12.14 09:36

@tasa Řekla bych tak 3000,– až 20 000,– ale přijde mi, že v principu umí to samý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze