Diáře pro vysokoškoláky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Diáře pro vysokoškoláky
Holky nevíte kde koupím nějaký pěkný diář pro vysokoškoláky? Myslím tím diář od září 2012 do června 2013, takovéhle diáře jsem našla pouze s různými obrázky pro děti, takže ty fakt mít na vejšce nechci a ostatní pěkné diáře jsou vždy jen od ledna do prosince.
Nevíte kde bych sehnala nějaký, který není pro děti a je na rok 2012/2013?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Carpathia píše:
Holky nevíte kde koupím nějaký pěkný diář pro vysokoškoláky? Myslím tím diář od září 2012 do června 2013, takovéhle diáře jsem našla pouze s různými obrázky pro děti, takže ty fakt mít na vejšce nechci a ostatní pěkné diáře jsou vždy jen od ledna do prosince.
Nevíte kde bych sehnala nějaký, který není pro děti a je na rok 2012/2013?
tak já Tě trochu nechápu, i když zrovna nemáš školu nebo nemáš zkouškový, tak nějak žiješ, něco plánuješ, tak proč mít takto očesanej diář?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Tak já to i chápu, protože pokud si člověk potřebuje na podzin zaznamenat věci týkající se letního semestru, tak nemá moc do čeho, jo, může nosit dva, ale není to ideální. I když já bych se tedy bez elektronického v telefonu nehla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Tak já to i chápu, protože pokud si člověk potřebuje na podzin zaznamenat věci týkající se letního semestru, tak nemá moc do čeho, jo, může nosit dva, ale není to ideální. I když já bych se tedy bez elektronického v telefonu nehla.
No mám VŠ a věci takto dopředu už nevím kam jsem psala, asi dozadu diare na volný listy, můžeš i nacrtnou po dnech data atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Tak já jsem nikdy papírový diář neměla, neumím to používat, ale přijde mi to celkem praktické pro někoho kdo studuje a diář používá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Tak já jsem nikdy papírový diář neměla, neumím to používat, ale přijde mi to celkem praktické pro někoho kdo studuje a diář používá.
Mě přijde elektronicky v obyčejným mobilu maly a do lepšího se mi nechce investovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Tak já mám chytrý telefon, a používám aplikaci synchronizovanou s googlím kalendářem, ten telefon mám alespoň většinou u sebe
a u PC jsem taky krom tábora denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Tak já mám chytrý telefon, a používám aplikaci synchronizovanou s googlím kalendářem, ten telefon mám alespoň většinou u sebea u PC jsem taky krom tábora denně.
Jsem technicky mimo, v jaký relaci se pohybuji chytrý telefony? ja mám asi smart, jestli se mu tak říká, mám Nokia Lumír 610
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Řekla bych tak 3000,– až 20 000,– ale přijde mi, že v principu umí to samý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit