Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Renca127 píše:
holky asi hloupá otázka,ale vrtá mi to hlavou..ten digitální test Clearblue,vypadá takhle negativní,nemáte zkušenost?v letáčku bylo,že pozitivní je bílé plus a negativní bílé mínus..a mě se ukázalo oboje,tak mi to příjde divné.Díky
já vidim jen mínus,takže negativní ![]()
Bohužel vidím taky jen mínus.Plus je pouze ohraničené ale ne bílé ![]()
Taky vidím jen mínus. A kdyby byl pozitivní, tak by ti měl i napsat, v jakém jsi asi tak týdnu, což ty tam nemáš. Je mi to líto ![]()
to jo me jenom zarazilo to ohraničené plus.kurna za tolik penez by mel ukazovat tehotenstvi vsem ![]()
Veruš- to je zase jiný test, taky od Clearblue, ale s indikátorem početí..tenhle je ten starší typ…
Renčo- je to nejspíš negativní..
Renco, ty si nedas pokoj, vid?
Zapomen na digitalni test, podivej, jeste ti prodali nejaky stary typ - nemel proslou lhutu? Radsi nakup zasobu klasickych //testu a verim, ze je brzy uvidis. ![]()
ahoj, mě klasický testy sklamali, měla jsem clear blue ten nový a pozitivný + vypadá tak jako na fotografii. Tvůj test je Negativní
BettyB. píše:
Veruš- to je zase jiný test, taky od Clearblue, ale s indikátorem početí..tenhle je ten starší typ…
Fakt? To jsem ani nevěděla, že je ještě starší typ
Dík ![]()
Sarai už dám pokoj,uz nejsou testy ![]()
holky diky za trpelivost se mnou ![]()
Ráno změř BT, udělej obyč. test (jinej než Mamatest) a dej vědět… ![]()
holky asi hloupá otázka,ale vrtá mi to hlavou..ten digitální test Clearblue,vypadá takhle negativní,nemáte zkušenost?v letáčku bylo,že pozitivní je bílé plus a negativní bílé mínus..a mě se ukázalo oboje,tak mi to příjde divné.Díky