Dilema s dárkem

Anonymní
30.1.22 17:26

Dilema s dárkem

Přeji hezký den, na začátek musím říct, že vlastně ani nevím, co od diskuze očekávám. Jdu se asi jen vypovídat, nechat si poradit, postěžovat si, jak jsem blbá.
Věc se má tak, manželovi jsem koupila loni k narozeninám dárek bungee jumping pro dva. Byla jsem těhotná a tak jsem ještě připlatila, aby to platilo i na příští rok. Nejsem nějaký adrenalinový nadšenec (manžel ano), ale seskok ve dvou jsme viděli v TV a manželovi se to hrozně líbilo a že by chtěl taky se mnou. Já nevěděla co mu koupit k narozeninám, a tak jsem se pro to rozhodla. Měl ohromnou radost samozřejmě, nečekal, že bych to pro něj udělala.
Nechali jsme to být na příští rok, já už porodila a máme půlroční dceru, no a mně se narozením dcery úplně změnily priority. Nejdřív se mi ten nápad líbil, ale teď na to koukám jako na hazard, jestli z našeho dítěte uděláme najednou sirotka. A já si říkám, sakra, to jsem takhle nemohla přemýšlet dřív? :zed: Samozřejmě samé myšlenky typu, lano se utrhne a malá přijde o oba rodiče, nebo nic se nestane, ale budeme poslouchat řeči, že jsme nezodpovědní a sobečtí rodiče, co takhle riskují :( Stálo to asi okolo 5 tisíc a už se to nedá vrátit, navíc je manžel pořád hrozně natěšený. Já na to občas myslím a nevím, co s tím, na jednu stranu jsem se také moc těšila, na druhou se mi kvůli dcerce riskovat moc nechce. Jak byste se s tím vypořádali vy? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5684
30.1.22 17:28

Já bych neskákala. Po narození dětí to mám stejně, zbytečně bych takhle neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.1.22 17:34

Myslím, že i narození dětí se změní priority všem normálním mámam/ženám a i mnoha mužům.
Pokud to muž nechápe, tak je to poněkud zvláštní. Bych mu na ten skok teda domluvila třeba kámoše, pokud on si chce jumpnout a máte to zaplacené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
30.1.22 17:35

Zkusila bych ukecat nekoho jineho - kamose, brachu..Ze si udelaj „panskou“ jizdu - s tim, ze ho pockas doma a pokracovani bude dobra vecere 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.1.22 18:03

Sezen misto sebe nejakeho partaka a jisti to zvrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
30.1.22 18:03

Mě taky po narození první dcery ruplo a bojím se i na atrakce, na které jsem normálně chodila. Bojim se létat, bojim se rychlé jízdy v autě.. :nevim: Bungee jsem vždycky chtěla skočit, ale teď už to nedám..teď už si tak nesmrtelná nepřipadám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.22 18:07

@lucynka25 přesně tak to mám, včetně jízdy autem :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat