Dinopark Sklarska Poreba Pl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2377
1.8.11 15:53

Dinopark Sklarska Poreba Pl

Ahojky, mame moznost jet do dino parku.. Byl jste nekdo? Zajima me jak to je velike, jestli se vam libilo, jestli je tam restaurace nebo jste meli jidlo sebou?

Diky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
17.4.19 20:48

Oživuji :-) Neví někdo jak je to s parkováním? Je před tím nějaké větší parkoviště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
17.4.19 21:07

Jj, je tam větší parkoviště a pak se jde tak 100-200 m k dinoparku. Byli jsme loni v létě, bylo to tam hezké. Jen doporučuji si dát presne souřadnice do navigace, protože tam nejsou skoro žádné orientační cedule, je to docela mimo a trochu jsme bloudili. Prý se mu říká utajený Dinopark :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.4.19 08:38

Moc díky! Navigaci použiju určitě :-) Pojedeme od Harrachova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
18.4.19 12:21

@Salorka : jj, my to taky jeli z Harrachova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
18.4.19 12:21

Jen v létě se nedalo platit platební kartou, ale berou české koruny a vrací ve zlotých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.4.19 21:19

@Sůvička80 Moc díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
25.4.19 10:50

@Sůvička80 Prosím Tě, ještě musím zjistit jestli je to parkoviště dostatečně velký - jakože cituji :,, pro fakt hodně aut :-) "… Jede nás víc a dvě holky mají strach, aby se vše vešlo, protože neřídí dlouho :-D :-D :-D A taky prý mám zjistit, jestli to někde není do kopce, aby se nemusela rozjíždět na ručku :mrgreen: Já se málem počůrala smíchy, když se mě na to ptaly :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
25.4.19 15:28

@Salorka : parkoviště je na rovince a parkuje se příčně ( předkem, zadkem ). Je tam několik rad pro auta. My tam byli v létě a bylo tam docela prázdno. Fotku asi nemám, nenapadlo mě to fotit :mrgreen:. Tam jsem zaparkovala i já a to podélné mám problém parkovat. Ale je to příčně a místa dost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
25.4.19 19:15

Moc děkuji, holkám to ukážu, budou nadšený. A co se týče parkování, budou ještě raději, obě mají problém s podélným parkováním… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.