Diskuse a dotazy k jednotlivým výletům

• Otevřená skupina

Do jednotlivých vláken (podle krajů) vkládejte POUZE TIPY NA AKCE, ideálně link s popisem. Jakékoli dotazy, komentáře, či rozvíjející diskusi veďte prosím ve vlákně Diskuse a dotazy k jednotlivým výletům. Děkuji.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

43035
26.5.13 14:36

Diskuse a dotazy k jednotlivým výletům

Aby se neplevelila jednotlivá vlákna.
POkud možno dejte zmínit osobu, kterou dotazujete, ať si všimne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
26.5.13 14:37

A jako první chválím založení skupiny - jdu přehazovat linky ze začátku diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.5.13 14:49

Tak jsem prehazela co nebylo z Moravy, o to jste se uz postaraly. Prosim abyste psali strucny popis atrakce, pokud to neni z nazvu zrejme.

zahranici jsem neprehazovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
26.5.13 23:45

Nejsem si jistá, co do „výetů a akcí“ počítáte. Dětem se líbilo na Letišti, tenkrát ještě Ruzyně. Národní technické muzeum. Různá minizoo po Praze, farmy v okoí Prahy. Mám to do pražského vlákna vrazit? Ať to tam zas nepevelim nějakým brakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.5.13 06:40
@Lama Lama píše:
Nejsem si jistá, co do „výetů a akcí“ počítáte. Dětem se líbilo na Letišti, tenkrát ještě Ruzyně. Národní technické muzeum. Různá minizoo po Praze, farmy v okoí Prahy. Mám to do pražského vlákna vrazit? Ať to tam zas nepevelim nějakým brakem.

ja myslim, ze jo. farmy v okoli prahy a minizoo me zajimaji. Vraz to tam vsechno. Kolikrat clovek kolem necveho chodi, ale nepapadne ho zastavit se tam. Me zrovna napadl bufet - letadlo na mladoboleslavské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.5.13 10:48

@Clementine prosimte vypinej si metriky, kdyz vkladas tip na vylet, dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101760
27.5.13 14:31

@Lama Lama Jo, řekla bych, že tohle všechno se počítá :-)
@Pudloslava Díky za přestěhování, nějak mě včera ulovila práce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.5.13 14:40

pro všechny asi by bylo dobre, aby vždy bylo uvedeno přesné místo akce v textu - pokud je to nějaká malá vesnička, tak taky poblíž čeho to je - aby člověk nemusel rozklikávat linky, když se mu lokalita nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.5.13 06:35

Pro vsechny: Hele navrhuji, aby se moc nezakladala dalsi vlakna „cela CR“. Jak Jura spravne pise, jednodenni vylet je pro osobu z Brna a z Prahy dost rozdilny pojem. Napady na jednodenni vylety bych hazela do jednotlivych kraju. Hrady a zamky bych taky hazela do jednotlivych kraju. Stejne clovek VZDYCKY jede do nejakeho kraje a tam se rozhoduje, co dal - a je mu skoro jedno, jestli pojede na hrad, masinku ci prirodni poamatku, jen kdyz je to blizko…a malokdy si da za ukol jet „proste za kazdou cenu na hrad KAMKOLI“.

Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.13 09:41

Souhlasim s tím celá ČR už ne, hrady a zámky určitě do „krajů“, ale založila jsem vlákno pro výlety bez auta, bo si myslím, že je to dost specifické a v „krajových“ vláknech zapadne :think: nevím :nevim:
Anebo jsme tu jediní bez auta? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101760
28.5.13 09:45

@Clementine No, my sice auto máme, ale když jedeme v kombinaci 2 maminky a 4 děti tak tipy na výlety bez auta uvítáme, akorát to tam tedy chce pokud možno jednotně psát kraj, aby podle něj šlo vyhledávat, když to bude pro celou ČR.

@Pudloslava @Clementine A mám tedy některá vlákna smazat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.5.13 10:36

Ja bych hrady rozhodne prehazela do kraju a vlakno smazala, vylety bez auta ponechavam k diskusi. me se to jevi jako nepouzitelne vlakno, jakkoli maminky bez auta chapu - kdyz si predstavite, kolik je v CR obci, jaka je asi pravdepodobnost, ze vam tam nekdo da vylet zrovna z te vasi? Ledaze by to tam vkladal nejaky vas soused. Jak by se to tam asi hledalo?
Podle me je urcita sance, ze bude vic vyletu z Brna, kdyz vidim, kolik vas tu je.
Ale muzeme to nechat a uvidi se, jestli se tam neco pouzitelneho objevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.13 10:38

@Pudloslava @j.a.n.i1
no ja o tom premyslela a asi bych smazala bez auta a hrady. Pudloslava má pravdu a když to tak vezmu, tak je moje věc, že nemám auto a můžu si najít spoje na tip, který už je v kraji uvedený, to není problém. A budu radši, když mrknu do kraje a tam rovnou uvidím, jaký hrad tam je, než gůglit, kde se vlastně hrad nachází.
Takže bych fakt mazala a nechala jen kraje a aktuální jednorázovky po ČR.

J. a.n. i. - a budu po tobě chtít moc, když tě poprosím, abys upravila a sladila názvy krajů? :oops: Někde je kraj a pak trvalé akce, někde akce a pak kraj, někde pomlčka někde ne, moje puntičkářské srdce to těžce nese :-D dala bych první název kraje a pak trvalé akce, např. Praha a Středočeský kraj - trvalé akce nebo Liberecký kraj - trvalé akce, atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.5.13 10:53

No kdyz uz jsme u toho, „trvalé akce“ je blbost - akce je vždy jednorázová. takže „trvalé atrakce“, „stálé cíle“ nebo „stálé tipy“ by bylo lepší. Anebo napsat je název kraje, s tím, že jednorázovky by byly v celé ČR a tím by bylo dané, že jednorázové se nedávají do krajů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.5.13 12:18
@Pudloslava píše:
Pro vsechny: Hele navrhuji, aby se moc nezakladala dalsi vlakna „cela CR“. Jak Jura spravne pise, jednodenni vylet je pro osobu z Brna a z Prahy dost rozdilny pojem. Napady na jednodenni vylety bych hazela do jednotlivych kraju. Hrady a zamky bych taky hazela do jednotlivych kraju. Stejne clovek VZDYCKY jede do nejakeho kraje a tam se rozhoduje, co dal - a je mu skoro jedno, jestli pojede na hrad, masinku ci prirodni poamatku, jen kdyz je to blizko…a malokdy si da za ukol jet „proste za kazdou cenu na hrad KAMKOLI“.Co myslite?

Dobrý nápad, jen bych takový tip označil třeba slovním spojením „jednodenní výlet“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny