Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
9.12.12 10:53

Kureci nozky s ryzi a polevka rajska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
9.12.12 10:59

Kuřecí nugetky s hranolka a dipem :) měla jsem tu smět koupenou už nějáký pátek takže jsem to tedy uvařila (upekla) a super i muž chválí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
9.12.12 11:54

Drozdova polivka + zeli, jelito a brambor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
9.12.12 12:42

Dneska máme jen bramboračku s kroupami a česnekem. Je dost hustá, tak si dáme jen ji, k tomu chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.12.12 13:16
@laducha píše:
Dneska máme jen bramboračku s kroupami a česnekem. Je dost hustá, tak si dáme jen ji, k tomu chleba.

Jé, to zní zajímavě, taky používám na vaření kroupy. Mohla bych poprosit o recept? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
9.12.12 13:20

@mahdalka

Vymyslela jsem si to…dala jsem do vody s kmínem vařit propláchnuté kroupy, až byly poloměkké, přidala jsem brambory a kořenovou zeleninu, sůl, pepř, ke konci vaření pak hodně česneku a majoránku. Zahušťovat nebylo potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.12.12 13:26

@laducha Díky :hug: Tu určitě zkusím, chlap miluje hustý polívky a já vařím těch pár co znám pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.12.12 13:37

@mahdalka, to by mu mohla chutnat i hrstkova, ja jsem ji dnes udelala tak hustou, ze mi dcera po prohlidnuti misticky rika, polivku chci :mrgreen:,nak se ji ta kase bez vody nehodila, no zitra to naredim a mame jeste do utery urcite ;)

Příspěvek upraven 09.12.12 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
9.12.12 13:49

Hrstkovou taky dělávám, schválně nechávám v balíčcích luštěnin trochu na tuhle polívku, jinak u nás padne všeho celého půl kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.12.12 13:51

Tak, my dostali od mamky vinné klobásy, takže jsem právě doplácala bramborový salát a je jasno.
Blbý je, že jsem zároveň včera koupila čerstvé škeble a dostali jsme taky šílený kus svíčkové.. Takže spousta čerstvých surovin, co je třeba rychle zpracovat.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3905
9.12.12 13:59

@Amber_1977 Svickovou muzes zamrazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.12.12 15:12
@joanee píše:
@Amber_1977 Svickovou muzes zamrazit :think:

No to sice jo.. Ale.. Přijde mi líto takový maso zamražovat :nevim: No nějak se s tím budeme muset poprat, přeci to do sebe nenafutrujeme jako tříchodový menu, že jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30628
9.12.12 15:21

@Amber_1977
Já jsem masová, takže bych si klidně mezi dva plátky svíčkové dala jeden tenčí :mrgreen:
Maso můžeš naložit, to vydrží v lednici docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
9.12.12 19:08
@Amber_1977 píše:
Tak, my dostali od mamky vinné klobásy, takže jsem právě doplácala bramborový salát a je jasno.
Blbý je, že jsem zároveň včera koupila čerstvé škeble a dostali jsme taky šílený kus svíčkové.. Takže spousta čerstvých surovin, co je třeba rychle zpracovat.. :zed:

My doma jíme k vinnejm klobásám jen bramborovou kaši :lol:

Dnes jsme měli kuře z jednoho pekáče na bramborách a žampionech zalitý smetanou, mňam ;)
včera guláš z vepřovýho s rajčatama a bílýma fazolema a zítra nevím :nevim:
asi porková polévka s bramborem pro děti a já si udělám ze zbytku pečeného kuřete kuřecí salát s čerstvýma okurkama a kari :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
9.12.12 20:08

@Amber_1977 Jasná volba - tataráček a zbytek naložit. Nevím, kolik té svíčkové máš, ale svíčková je svíčková :*, ta se jí sama, mňam, mňam.
U nás dnes pečené vepřové kousky s hromadou zeleniny a pečenými bramborami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny