Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
tak jako používám ale občas na to zapomenu…
tak doufám, že někde pak nezapomeneš to dítě
Asi jste me spatne pochopili ja už jsem byla měsíc po interupci a dostala nentrulaci tak TEDY jestli je mozne když z tak po mestrulaci otěhotnět
@stinga píše:
tak doufám, že někde pak nezapomeneš to dítě
Jasne zapomenu Dítě doma a zajdu si ven
@Anonymní píše:
Jasne zapomenu Dítě doma a zajdu si ven
tak když zapomínáš brát antikoncepci
tak si nechej dát tělísko, když zapomínáš
@Anonymní píše:
Asi jste me spatne pochopili ja už jsem byla měsíc po interupci a dostala nentrulaci tak TEDY jestli je mozne když z tak po mestrulaci otěhotnět
Jistě že ano ![]()
Po menstruaci otěhotnět můžeš, proč by ne. Po nentrualci, tím si jistá nejsem ![]()
@Anonymní píše:
samozřejmě, že to možné je…
Jestliže proběhla menstruAce, tak je možné již v dalším cyklu otěhotnět. Ono je možné, že otěhotníš i v tom šestinedělí ( které mělo být bez sexu) a ani menstruace nepřijde. Pokud jsi byla na interrupci proto, že jsi dítě nechtěla, tak je od Tebe fakt velmi zralé opět otěhotnět.
@Mallorka Tuším, že to chtěné nebylo
Slečna píše o interupci, myslím, že po nějakém neštěstí jako zamlklý potrat by psala spíš o revizi nebo kyretáži. Také píše, že občas mají sex s ochranou, ale někdy zapomene
Takže spíš IQ tykve, než zoufalá snažilka po potratu ![]()
Tak pokud zakladatelka dítě nechce, tak toto už je snad demence.
Však co, kdyztak si zajdes na interrupci znova a znova a znova…
@lafelay píše:
Však co, kdyztak si zajdes na interrupci znova a znova a znova…
až na to že může až za půl roku
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.