Dítě 7 let bolest u srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
4.8.22 07:46
@Slečna.a píše:
Jsem ze Sokolova, naše paní doktorka skončila + další 3 doktorky. Nikdo nás tu nevezme, nejsem jediná s tímto problémem. Nepomohla ani pojišťovna, ta mě posílá až do Plzně. Psala jsem i stížnost na ministerstvo, a ty s tím taky nic neudělají, prý nejsou doktoři, že není problém jen na Sokolovsku:zed:

Ok, to chapu, ale tak se registruj aspon v ty Plzni a kdyz je nejhur zajet tam, pokud si stezune na srdicko, tak bych teda fakt neotalela a neradila se tady, proboha. Uz mohla mit zadanky na ruzne vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17210
4.8.22 07:51

Co K. Vary, tam taky neberou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.8.22 07:52

@Slečna.a teda promin, ale ty ses opravdu matka roku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
4.8.22 08:20

Nebere nějaké leky? Syn si taky někdy stěžuje, vyloženě říká, že ho bolí srdce… má to jako vedlejší účinek léků, co bere, vyšetření v pořádku, není to často a ani moc, prostě to jen řekne, chvilku sedí a pak zase vše ok. Takže to dal neřešíme. Kdybych ale neznala příčinu, určitě bych ji hledala, může to být jakákoliv banalita, ale taky nemusí, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 09:07

@Slečna.a o problémech na Sokolovsku vím, žije tam celá má rodina. Pokud máš strach, zkus v Kraslicích kontaktovat p Dr. Zýku, je to kardiolog a dětský lékař. Asi ti malou nezaregistruje, ale na to srdíčko by se podívat mohl.

• Citovat
  • Upravit
18
4.8.22 09:11

Ahoj, moc Vám všem děkuji za reakce. Po konzultaci s detskym kardiologem by to neměl být problém se srdcem, když nemá žádné jiné priznaky. Dnes samozřejmě zajdeme na pohotovost. Vím, že tady nic nevyřeším, registrovala jsem se ve chvíli kdy ji to zabolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.8.22 09:15

@Fibinka80 ahoj, vím, že je hloupé sem psát, nemyslím si, že bych byla špatná matka, nevíte o mě nic, ale i tak děkuji za reakci, přeji hodně zdraví Vám i Vaší rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.8.22 09:26

@Nowuka2 neee, to není bolest 7 let. Trvá to asi 4 dny. Dcerce je 7 let :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
4.8.22 22:00
@Markétka111 píše:
Jako diteti se mi takto projevovaly zarazene vetry. Opravdu me tlacilo na hrudniku a byli jsme i na pohotovosti.

Chtěla jsem napsat totéž. Na pohotovosti jsme sice nebyli, ale dodneška si pamatuju, jak jsme šli z nějaké vycházky a já to nemohla skoro dojít, jak mě u srdce píchalo. A byly to větry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.8.22 22:45

Tak jsme byli na pohotovosti, a má to ze zad, u levé lopatky to ma blokle, takže cvičíme, a mažeme hřejivou masti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
8.8.22 13:33

To bude od patere
Fialovi pri namaze? Zadychsva se hodne?
Vada srdicka to urcite nebude… srdce neboli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
8.8.22 13:34
@Slečna.a píše:
Tak jsme byli na pohotovosti, a má to ze zad, u levé lopatky to ma blokle, takže cvičíme, a mažeme hřejivou masti.

Tak jsem mela pravdu☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.25 19:23

@Slečna.a
muzu se zeptat co to bilo syn 7 let ma jedno to same dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.8.25 10:10