Dítě miluje pračku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dítě miluje pračku s
Ahoj ženy,
Už jste se někdy setkali s tím, že dítě miluje točení pračky a všechno co se pračky týče? Mám skoro dvouletého syna a miluje pračku, když ji máme jít zapnout nebo pípa konec, je úplně v rauši… Už začínám mít strach, protože kamkoliv přijdeme musím se ptát jestli dotyčná osoba má pračku nebo sušičku, která pípa, nebo se točí..
Jestli má nějaká matka komplexy, tak si je prosím jdete rešit jinam a ptám se jen matek, které mají zkušenosti, děkuji ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, vzpomínám si, naše děti fascinovalo, že se tam točí prádlo, že pračka vydává zvuky, někdy se jí dotýkaly, a vrčely s ní. Starší syn teda víc. Dcera zase chtěla věšet sama, měla dvě šňůry nízko na malé věci…Bylo to pro ně takové první setkání s technikou, protože ještě neuměly koukat na televizi. Taky nepřipustily, aby mi nemohly asistovat u věšení. Podávaly mi taky kolíčky a ukazovaly na prádlo, co čí je. Říkaly…moje, máma, táta…pustilo je to samo. Když se víc rozhlidly po světě, že jsou kolem jiné zajímavé věci.
Vnuka pračka nezajímala. To je asi tím, že měl odmala kolem sebe jiné technické vymoženosti, které vnímal.
Jinak syn rád pere a věší, i když má partnerku. Ale jinak je celkem normální.
No…každý jsme nějaký…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak je ditko v pohode? Socialne hlavne? Pokud ano, nic to neznamena, proste je fanousek pracek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mladší milovalo vysavač. Pořád s ním vše vycucával, včetně kočky
což bylo blbě. A chodil si mi na něj sedat, protože ty průduchy vzduchu byly teplé a foukaly mu vlasy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znama mela syna, co to tak mel a prave vsude se museli chodit koukat na navstevach na pracku😁Ted uz je mu nejmin 13, sice se extra nevidame, ale asi ho to preslo😉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to mikrovlnka, pozná zvuk dvířek ikdyz je v jiné místnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je fanoušek veškeré techniky…rád nakládá prádlo do pračky, dává prací gel, nastavuje program, zapíná…pak přendat do sušičky a zase dát sušit. Nakládat a vykládat myčku, dávat tabletu…už by to mohl dělat prakticky sám 😁 no a ten řev když si dovolím něco zapnout bez něj…🙈 No tragédie…
Synovi budou teď v prosinci dva.
Starší tříletou to tak nebere, ale občas taky chce zapnout pračku a kolem roka a půl ráda vyndavala nádobí s myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radus98 píše: Více
Náš kluk to taky dělal, dokonce si hrál s imaginárním vysavačem. Neboj, přešlo ho to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn měl taky rád točení pračky v tomhle věku. Nebo si třeba dokázal hodiny točit s kolečkama od traktoru. Dneska už je velký a je normální
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radus98
A to ty nevíš, že pračka je nejlepší TV program? ![]()
To jsem si říkala, když si před točíčí pračku klekl můj milovaný synoveček v tomhle věku… Neboj, pak ho to bavit přestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas pouštím pračku i jen tak na prázdno…dáme tam plastové míčky se kterými si hraje ve vaně a pustím krátký asi 20m program…a on kouká jak se míčky perou…☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No dceru nefascinuje to točení, ale spíše to prádlo.
Už rok dává prádlo do pračky jen ona a z pračky do sušičky.
Když dojede i sušička, tak dcera ladně prádlo natřese a přehodí přes dvířka, aby se nepomačkalo a já si mezi tím mohu vypít kávu ![]()
Už se těším, až ho bude umět i skládat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě táhne na 30 a stroje jako myčka a pračka, popřípadě vysavač miluju. Baví mě je zapínat, když je doma bordel jak prase a já si zapnu myčku s nádobím a pračku s prádlem ( co si budem, prádlo a nádobí bude vždycky věrně čekat), strašně mě to uklidnuje, že se aspon něco uklízí a čistí a někdo aspon pracuje, i tak mě ten bordel okolo tankuje, ale už o něco méně.
Já jako malá milovala záchody, nevím proč, ale mamka mi říkala, že první co mě všude zajímalo, kdo jaké má záchod, jednou jsem se jim ztratila z dohledu a našli mě na záchodech. Nevím proč mě to tam fascinovalo, jinak když pere pračka a máš boční plnění, což asi jo, nedivím se mu, mě se to taky líbí a uklidnuje jak se to tam točí.
Na druhé straně, do budoucna se mu tato záliba bude hodit, s tím bych si nedělala hlavu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond
Já jako malá milovala záchody, nevím proč, ale mamka mi říkala, že první co mě všude zajímalo, kdo jaké má záchod…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BeaL píše: Více
Když jsem s klukem jela prvně vlakem, strávili jsme na WC polovinu cesty, pořád chodil splachovat a koukal, jak se to najednou vcucne. Měl z toho tenkrát druhé Vánoce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit