Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem, nudim se a napadlo že založim skupinku s tématem o dětech, kterým je teď rok, jako mému synovi. Mohly bychom si tu psát co už deti umí a neumí, co jim vaříte, jestli děti jí a nejí, co je baví a co ne… a taky jak zvládáte s nimi vařit a uklízet, jak dlouho to vydrží, kdy plánujete šla si mimnko a jestli vůbec a nebo jestli je tu nějaká maminka těhotná jako já a třeba v červenci rodí
prostě jen tak pokec. ![]()
Ahoj, nemůžeš takovou skupinu zakládat vnoci, kdy tu skoro nikdo není. Takže ti můj příspěvek aspoň zviditelní diskuzi. ![]()
Jinak klobouk dolů za tvé další brzké těhotenství. ![]()
@kve-tinka jo to je pravda, večer už se mi nechtělo psát
@Putuska1 synovi také byl na začátku ledna rok a v červenci čekáme třetí, tak jsme zvědaví jaké to bude
Já me právě chvilku volna a už jsem nevěděla na co čumět, tak jsem založila diskusi ![]()
No jsme taky na to zvědava, co mě čeká. @Lišťule ty jo, tak to je masakr, že už máš doma dvě deti a jedno furt mimino a další na cestě. Jak to zvládáš ted se dvěma? Kolik je tomu staršímu? ![]()
Tomu staršímu teď byly 3. Naštěstí mám super chlapa i prarodiče na obou stranách, takže na to nejsem sama. Třetí nebylo plánované nebo spíš později, ale tak stalo se moc se těšíme.
A už víte co to bude? My stále ne, zda 3 kluk nebo holčička ![]()
Aha
ale je dobře že máte radost i tak
my si to ted nechceme říct. U prvního jsme byli netrpelivi, ale ted vydržíme az do porodu.je mi to tak nějak fuk. Oblečení mam na kluka i holku, takže ted jen mluvíme o jménech.
My s ještě budeme za pár měsíců stehovat. Takže ja se taky nudit nebudu.
vy si to tedy chcete nechat říct?
Já jsem se chtěla nechat překvapit (nevím tedy zda bych to vydržela), ale všichni okolo to chtějí vědět, tak je nebudu trápit.
Budete se stěhovat někam daleko od současného bydliště?