Dítě narozené v lednu 2015

714
8.2.16 22:39

Dítě narozené v lednu 2015

Ahoj všem, nudim se a napadlo že založim skupinku s tématem o dětech, kterým je teď rok, jako mému synovi. Mohly bychom si tu psát co už deti umí a neumí, co jim vaříte, jestli děti jí a nejí, co je baví a co ne… a taky jak zvládáte s nimi vařit a uklízet, jak dlouho to vydrží, kdy plánujete šla si mimnko a jestli vůbec a nebo jestli je tu nějaká maminka těhotná jako já a třeba v červenci rodí :lol: prostě jen tak pokec. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
9.2.16 06:18

Ahoj, nemůžeš takovou skupinu zakládat vnoci, kdy tu skoro nikdo není. Takže ti můj příspěvek aspoň zviditelní diskuzi. ;)
Jinak klobouk dolů za tvé další brzké těhotenství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.2.16 08:46

@kve-tinka jo to je pravda, večer už se mi nechtělo psát

@Putuska1 synovi také byl na začátku ledna rok a v červenci čekáme třetí, tak jsme zvědaví jaké to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
9.2.16 10:43

Já me právě chvilku volna a už jsem nevěděla na co čumět, tak jsem založila diskusi :-D
No jsme taky na to zvědava, co mě čeká. @Lišťule ty jo, tak to je masakr, že už máš doma dvě deti a jedno furt mimino a další na cestě. Jak to zvládáš ted se dvěma? Kolik je tomu staršímu? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.2.16 11:53

Tomu staršímu teď byly 3. Naštěstí mám super chlapa i prarodiče na obou stranách, takže na to nejsem sama. Třetí nebylo plánované nebo spíš později, ale tak stalo se moc se těšíme.

A už víte co to bude? My stále ne, zda 3 kluk nebo holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
9.2.16 12:57

Aha :lol: ale je dobře že máte radost i tak :) my si to ted nechceme říct. U prvního jsme byli netrpelivi, ale ted vydržíme az do porodu.je mi to tak nějak fuk. Oblečení mam na kluka i holku, takže ted jen mluvíme o jménech.
My s ještě budeme za pár měsíců stehovat. Takže ja se taky nudit nebudu. :roll: :mrgreen: vy si to tedy chcete nechat říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.2.16 13:14

Já jsem se chtěla nechat překvapit (nevím tedy zda bych to vydržela), ale všichni okolo to chtějí vědět, tak je nebudu trápit.

Budete se stěhovat někam daleko od současného bydliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí