Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ženy, maminky zakládám novou skupinu. V srpnu mi bude 40 a čekám 4miminko. Nyní jsem asi 10týden. Termín porodu mám na svoje narozeniny ale většinou rodím dříve, tak to asi nevyjde.
@mimoušel
Ahoj, já mám sice první termín 24.7., druhý 30.7., ale vzhledem k tomu, že jsem 2 předchozí přenášela, může z toho být nakonec srpňáček. Je mi 35 (letos 36) a jistě jsi pochopila, že čekáme třetí mimčo. ![]()
Já mám termín 25.srpna ale většinou jsem rodila o 3týdny dřív. A můžu se zeptat co máš doma jestli holky nebo kluky. Já mám 2dcery a syna.
Já ještě nevím co to bude ale holky by chtěly holku, kdy ses to dozvěděla co to bude v kolikátým. Ve 12týd. je asi ještě brzy.
@mimoušel
U prvního mi řekli pohlavi ve 12. týdnu a sedělo. Teď jsem se dozvěděla na začátku 15. týdne. Musela jsem na plodovku, tak mám 100% jistotu ![]()
Já jdu 18.2 na krev a na ultrazvuk, tak doufám, že to bude ok ale bojím se.
Ahoj, mě je 36 let, takže se už za starší maminku také považuji
TP mám mít někdy začátkem srpna. Snažili jsme se skoro 4 roky, takže se to nějak protáhlo… mám už dceru, až se mimi narodí, bude mít 8 let. A pohlaví nám řekli ve 14tt, dokonce to mám i černé na bílém, tak snad to měnit nebudou, protože jsme si moc chlapečka přáli a řekli nám, že to bude chlapeček ![]()
Tak to je super, nám se chlapeček povedl až na potřetí a řekli nám to také v tom 14týdnu. Jsem zvědavá co to bude ted, bojím se screningu aby dobře dopadl, je nám v podstatě jedno co to bude, holky by chtěli holku a já spíš toho kluka aby měl ten nejmladší bráchu.
@mimoušel holky by chtěli holku, to se divím, ale asi je pro ně lepší panenka než „panáček“
a kolik je holkám, jestli se můžu zeptat? Aha, čtu, že máš ještě syna, jsem to nějak přehlídla
Moje dcera teda chce jednoznačně bratříčka, tak doufám, že jí to vyjde. Ale stejně je nejdůležitější, jak všichni víme, aby bylo mimčo zdravé. A kdy Tě čeká 1. screening? Neboj, dobře to dopadne
neznám nikoho, komu by to dobře nedopadlo, ale chápu Tě, taky jsem měla strach. A taky Ti nabízeli ten… (si teď nemůžu vzpomenout na ten název) no ten speciální screening za 14 tisíc? Mě jo, kvůli věku, že to od 35-ti let doporučují, ale já to nechtěla, dala jsem jen 1400,– za screening a pak 1000,– za určení plodu (ale to jsem chtěla já).
První screening mě čeká ted ve čtvrtek i s ultrazvukem, dělá to obojí můj gynekolog, tak nikam jinam nemusím a budu platit 1350,nic jiného mi nenabízel, u syna jsem to měla taky tak. Holky kluka nechtějí, protože bráchy mají plné zuby, je to takový divoch, už jim toho hodně zničil a tak, ale ta mladší mu všechno ukazuje, čte mu z knížek, hraje si s ním, ale musí mít náladu, jde do puberty, tak už ji zajímají i jiné věci. Jinak holkám je 15 a 12.
Tak to budu držet moc palečky. Mě screening dělá taky moje gynekoložka, ale já z toho teda moc nadšená nebyla, přece jen centrum prenatální diagnostiky je lepší, mají tam více zkušeností. Proto jsem byla i tam na to určení pohlaví plodu a rovnou zkontrolovali celé miminko a chtěli za to tu tisícovku.
Tak to se holkám nedivím, už chápu
Já se na to vyloženě netěším až mé dceři bude 15, nevím, jestli tu její pubertu vůbec přežiju ![]()
@mimoušel
ahoj, funguje jeste tato diskuze, nebo jsou vsechny tehule prvorodicky v te druhe?
ja cekam treti a taky uz je mi vice ![]()
termin mam v pulce srpna:-)
@mimoušel
ahoj, funguje jeste tato diskuze, nebo jsou vsechny tehule prvorodicky v te druhe?
ja cekam treti a taky uz je mi vice ![]()
termin mam v pulce srpna:-)
@deflin i když dotaz nebyl pro mě, reaguji, takže funguje
tak jestli chceš, můžeme si povídat
už je Ti vidět pupík? Mě už začíná, hlavně když se přejím, což je dost často
Já čekám druhé, mám už dceru v druhé třídě. A ty máš jak staré děti?