Dítě nemoc a práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3094
2.3.20 08:23

Jsi přecitlivělá, jo? Dcera je ještě zjevně nemocná, dítě s teplotou patří do postele a ne do MŠ. Jestli to manželovi přijde v pohodě, ať ji tam odvede a vysvětlí vše učitelkám - ty by ho hnaly. A nejspíš i další rodiče by se ozvali. Jako fakt nemá rozum. Že bylo malé po Ibalginu dobře, to je jasný, jenže Ibalgin není lék, ale oblbovák. Rozuměj - neléčí danou nemoc, jen na chvíli odstraní příznaky, takže dítěti je najednou dobře a začne lítat místo toho, aby tělo odpočívalo a mohlo s nemocí bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
2.3.20 08:25
@astoret píše:
@Killingpink tak pak se nediv, že máš doma virozu jak blázen, když se dávají děti s teplotou do školky..za mě lepší dítě nechat den doma a vidět co z toho bude, než to dítě šoupnout do kolektivu..a kdyby měla jen 37 ráno a zakladatelka to řešila, tak řeknu, že je to přehnané, že 37 bych si ani nevšimla, ale ona ji měřila, že včera měla horečku a bylo ji špatně a to už je důvod to řešit, ne?

No přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.3.20 08:25

Rekla bych manzelovi, at s ditetem zustane doma on, aspon mu odpadne vysvetlovani v praci za vas. :D Navic, kdyz uz stejne podal vypoved, tak mu uz de facto o nic nejde. A nejedna se o zadne „ulejvactvi“ holt nemocne dite je nemocne dite a nekdo s nim doma byt musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101514
2.3.20 09:20

@Lorry1 Souhlas, at je doma on, kdyz dal stejne vypoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.3.20 12:46
@iila píše:
No přesně.

Jo, čekala jsem čočku. Jen k té viróza - je to naše první za sezónu podzim - zima. Kdo z vás to má? :) Všechny přehnaně opatrné matky v mém okolí, které prakticky nechodí ven a kdyz už, tak jsou děti nabalené jak pumpa, docházku v MŠ mají tak 20%, už to mají klidně po 3., po 4., druhá antibiotika, atd. A zdaleka nejhůř jsem dopadla já :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí