Divná stolice u tříleté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
31.7.16 09:25

Divná stolice u tříleté

Naše tříletá cácorka vykakávala včera celý den hlenovitou stoličku, měla světlou hnědou až žlutou barvu a zapáchala po zkažených vajíčkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
31.7.16 09:27

Je v pohodě, nic ji není a večer se k tomu přidal i tak stejné zapáchající dech. Nevíte, co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.7.16 09:51

Co brnknout na pohotovost, jestli tam jet nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
31.7.16 10:00
@bublinek píše:
Co brnknout na pohotovost, jestli tam jet nebo ne?

Na pohotovosti ti vždycky řeknou, že máš raději přijet. Po telefonu ti dítě nikdo diagnostikovat nebude. Letitá zkušenost tady u nás.

• Citovat
  • Upravit
9023
31.7.16 10:02
@LindenSkyHope píše:
Na pohotovosti ti vždycky řeknou, že máš raději přijet. Po telefonu ti dítě nikdo diagnostikovat nebude. Letitá zkušenost tady u nás.

není pravda, už jsem volala několikrát a stačila mi rada. Tam jde o ten příznak, ten popíše a řeknou přijeďte nebo hlídejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.7.16 10:03
@s.a.d.i.d. píše:
Naše tříletá cácorka vykakávala včera celý den hlenovitou stoličku, měla světlou hnědou až žlutou barvu a zapáchala po zkažených vajíčkách

průjem.. pila dost? neměla bolesti bříška? cos jí dávala jíst? neměla teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.7.16 10:06

@jdukolem den pred tim mela k veceri smazena vajicka. Ta jsem kontrolovala, nezapachala, nic. Pije dost, teplotu nema, nic ji neboli, je vesela, uplne v pohode. Dneska je dech normalni, stolicka byla rano hlen o neco mene zapachajici. Nasadila jsem dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
31.7.16 10:08
@bublinek píše:
není pravda, už jsem volala několikrát a stačila mi rada. Tam jde o ten příznak, ten popíše a řeknou přijeďte nebo hlídejte

No vidíš, nám vždycky řekli, že máme rovnou přijet, i když dítěti nakonec nic nebylo. Týká se Thomayerky.

• Citovat
  • Upravit
2069
31.7.16 10:19

Naše malá mívá také hlen ve stolici a doktorka naše říkala, že to hodně bývá při nějaké potravinové alergii. Tak v pátek jsme byli na krvi na alergologii a braly ji krev, jestli ji nevadí lepek.Tak ještě nevíme výsledek. Jaký má vaše malá jazyk?? Pěkný růžový, bez fleků, bez bílého povlaku?
Naše malá má tet taky tři roky a ten hlen pozoruji, tak poslední tři týdny, ne každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
31.7.16 10:26

Ta vaše klidně může mít alergii na vajíčka. Na ty bývá celkem běžně alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.7.16 10:28

@kotýsek ted spinka, chodi jeste dopol spat, tak na jazyk se potom podivam. A ze by se to projevilo az ted ta alergie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
31.7.16 10:33

@s.a.d.i.d.
může kdykoliv i třeba v 7 mi letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.7.16 10:38

@kotýsek no to jsem netusila. Tak rano sjedeme k detsky. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.7.16 11:13

@s.a.d.i.d. zápach zkažených vajec je typický pro žlučníkový záchvat, navíc v kombinaci ze žlutou stolicí. Mohla mít podrážděný žlučník. Po dietě se to upraví, upozorněte na to doktora, aby se na ten žlučník příležitostně podíval na sonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.7.16 14:03
@LindenSkyHope píše:
No vidíš, nám vždycky řekli, že máme rovnou přijet, i když dítěti nakonec nic nebylo. Týká se Thomayerky.

Tak u nás je pohotovost v městské nemocnici, volala jsem tam když dítko zvracelo, pak při horečce při neštovicích, to jsem potřebovala vědět jak jí to srážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí