Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
já bych potřebovala radu, možná taky trošku uklidnit. Nejsem tedy ještě žádná mamina, ale myslím že tady se můžu zeptat aspoň zkušených. Minulý týden jsem chytla asi nejspíše nějakou chřipku a v pátek večer mě strašně začalo bolet břicho, přítel mi tedy napustil horkou vanu jestli by to nepomohlo, jenže to bylo ještě horší, když jsem tam vlezla přišlo mi, jak kdyby se mi začalo stahovat břicho, nevím něco jako by mě nutilo tlačit, tak jsem vylezla radši hned ven. V noci jsem začala krvácet, ale MS mám mít za déle než týden a každý den beru pravidelně HA, každopádně to nebyla taková ta normální krev a spíš jak kdyby byla starší a něco v ní bylo, asi nějaké sraženinky, nevím. Bohužel ale od včerejška se snažím kontaktovat svoji doktorku ale ta nějak nereaguje. Můžu se tedy zeptat, je to normální? Nemůže to být z té nemoci?
Předem moc děkuji
![]()
@JancaS84 V pátek a v sobotu přes den to teklo dost a od sobotního večera mi přijde že už se to uklidňuje a teď už jen „špiním“ ale podbřišek i tak občas docela zabolí.
Zkus jinou doktorku, ale s timhle bych klidně i šla na gynekologickou pohotovost
Tedy když by se to takhle mimo cyklus samovolně spustilo. Když už jsi to přestála, zajdi normálně někam na gyndu (asi jinou, než tvoji, když ti nereaguje na kontakt).
@Semtex zkusím zítra ještě ráno jednou zavolat a kdyby nebrala tak zavolám hned asi tedy jinam, ale stalo se to poprvé že by nereagovala, tak třeba zítra už to vezme… Jen doufám že se nestalo nic špatnýho, vážně jsem taková mimo z toho jak nevím…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.