Divné špinění před MS

209
2.6.24 15:48

Divné špinění před MS

Ahoj, jsem dnes 23. DC, ovulaci jsem měla 14. den přesně. Cyklus mám jinak pravidelný, vím, kdy mívám ovulaci, nemívám takhle problémy, HA neberu. Po menstruaci jsem měla takový „divný“ pocit, brala jsem si Gynimun Rapid, zdálo se mi vše ok. Od včera ale trochu hnědě špiním, nemám tedy vyloženě výtok, ale odpo si všimnu vždycky špinavých kalhotek… měla jsem trochu pocit svědění, ale nemám jinak žádný hrudkový výtok, nic. Břicho mě nebolí, ale mám teda už asi dva dny šílený PMS - nálady, návaly horka, no děs… měla jsem teď poslední týden hrozné stresy, měli jsme v práci kontroly, no taky děs… tak si říkám, jestli MS může přijít dřív, příp je to tím stresem? Snad ne žádná infekce, nerada bych… a přítele nemám a těhotenství absolutně nepřipadá v úvahu… máte někdo zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2287
3.6.24 06:29
@anetta99 píše: Více

Pokud máte silný PMS je vysoce pravděpodobné, že máte problém s hormony. Psychika také nepřidá. Pokud PMS přetrvává, nechte si udělat hladiny hormonů. Rovnováha se dá následně upravit alternativně bez HA, která vám příčiny stejně nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
4.6.24 22:56

@LadaSva no, mám pocit, že je mi před menstruaci vždycky děsně… dneska pořád špiním, dneska už růžově, ale menstruace furt nikde… 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
5.6.24 06:38
@anetta99 píše: Více

Skutečně by u vás bylo vhodné začít testem na hladiny hormonů, jeden na estradiol a progesteron okolo 2-5DC a jeden na progesteron okolo 22DC. Testy vám napíše lékař, pokud by nechtěl tak jako samoplátce v odběrném místě laboratoře a nebo test ze slin, ten je podle mě nejlevnější (jeden vyjde okolo 500,– Kč) v případě zájmu zašlu odkaz a postup. V první řadě je totiž u vás potřeba potvrdit či vyvrátit estrogenovou dominanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí