Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@JancaS84 žádná Heduš nejsem
ruku do ohně za to. Tu jsem tu dlouho neviděla 🤣
@Brbra brýle nosím. Na jedno -1,75 na druhé -2 ale co jsem byla naposledy na přemerení, vyšlo mi nově na jedno -2 a na druhy -2,25 ale nepřijde mi, že bych potřebovala nový dioptrie. Před ty moje co teď mám vidím stále dobře
@syslomil nedávno jsem měla MRi mozku pro endokrinologní problémy spojené s prolaktinem a hypofýzy a celý mozek je v pořádku
@Anonymní píše: Více
Tak to je super základ, nemusíš se bát. Já mám s divnými pocity v hlavě dlouholeté zkušenosti. Mám hlavu projetou ze všech stran a vždycky nakonec skončím na rehabilitaci. Několik měsíců mám klid a pak znova další kolo. Ale to by měl poradit právě neurolog, co dál, když tohle vyšetření je čisté. Nebo praktický lékař, kdyby to trvalo déle. Hlavně klid, to nej vyšetření máš v pořádku.
@syslomil takže se nemám obávat, že by bylo v hlavě něco v nepořádku? Ač se jednalo o hypofýzu, kdyby něco bylo na MRi jinde v jiném odvětí než bylo cílené vyšetření, tak by mi to snad řekli ne? Napadá mě, jestli to nemůže být od krční páteře, dutin nebo zubů?
Když se podívám očima do stran, nebo když chodím tepe mi celý obličej a divně se mi motá hlava ( jak jsem již psala, přirovnala bych to k pocit prudkého vstávání) taky mě bolí hlava
Ahoj. Pár dni teď mám divný pocit v hlavě
Když sedím, nebo lezim je to v pohodě. Ale jakmile jdu nebo stojím, mám ten pocit.
I při otočení očí do stran. Je to jakoby se mi motala hlava ale nemotá se mi svět kolem sebe.
Asi bych to přirovnala k pocitu, když prudce vstanete.
Taky mě bolí hlava mezi obočím ( v půlce čela cca) to ale až dnes. Ty divné pocity mám skoro 4 den.
Vůbec nevím co to je, a mám z toho strach