Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě teda dodám, že v roce 2019 jsem musela taky na revizi, ale nejednalo se o potrat. Měla jsem nějak zvýšenou sliznici a krvácela jsem hrozně dlouho (třeba měsíc a déle).
Jsi po dvojnásobné revizi a stále nejsi v pohodě, fakt máš pocit, že se můžeš vybodnout na šestinedělí? ![]()
Ty vlastně nemusíš nic. Nemusíš na další vyšetření, nemusíš do lázní, nemusíš ani dodržet šestinedělí, to je jen na tobě. Ale jen ty se budeš srovnávat s následky a eventuální neplodností….
Na propouštěcím papíru z nemocnice jsem měla psáno 14 dní bez soulože. Žádný šestinedělí.
@Anonymní píše:
Na propouštěcím papíru z nemocnice jsem měla psáno 14 dní bez soulože. Žádný šestinedělí.
A ano, nemám tři měsíce otěhotnět, to mám zákaz, ale o souloži se mluvilo čtrnáct dní. Jen včera na kontrole mi k tomu Dr. nic neřekla a já se zapomněla zeptat. A to bylo fakt úplně poslední na co jsem se tu ptala. To co mě zajímá nejmíň. Takže jestli k tomu nemáš nic víc, támhle jsou dvířka a dík.
@Anonymní píše:
A ano, nemám tři měsíce otěhotnět, to mám zákaz, ale o souloži se mluvilo čtrnáct dní. Jen včera na kontrole mi k tomu Dr. nic neřekla a já se zapomněla zeptat. A to bylo fakt úplně poslední na co jsem se tu ptala. To co mě zajímá nejmíň. Takže jestli k tomu nemáš nic víc, támhle jsou dvířka a dík.
Ty jsi takový miláček….. ![]()
No, chtěla jsem ti k tomu něco napsat, ale nebudu se zdržovat s arogantním člověkem. Tak pá.
Zakladatelko,
Sex by bylo to posledni co by me zajimalo, pokud deloha neni uplne v cajku.
Mam zasebou porodo potrat v 6.mesici tehu a ani me nenapadlo za tech 6 nedel neco provozovat, ikdyz bylo vse ok.
Do lazni bych jela hned, me je bohuzel nikdo nenabidl, jen jed a domluv se snimi na kratsi procedure a je to ![]()
Nyni jsem znovu tehotna v 15tt a kvuli minule zkusenosti, ze jsem protodila hlavne kvuli infekci( nikdo nevi jaknse tam dostala) s chlapem nespime uz 4 mesice vim, jak moc chceme aby nase miminko bylo v poradku a sam chlap rekl, ze by si to nelajsknul semnou spat.
Pomahame si jinak ![]()
@Eliska1402 díky za normální vyjádření. Jo ten sex je fakt to poslední, co mě zajímalo, dotaz ohledně toho jsem teda smazala, i když stejně nevím, jak to je, když jsem dle instrukcí měla vydržet jen 14 dní. O tom se raději poradím s odborníkem, než abych tu dostávala čočku od slečny, co se asi špatně vyspala…
Ohledně těch lázní je to komplikované protože mám doma zvířectvo a jiné povinnosti a je téměř nemožné, aby to za mě někdo zastal…
Kratší procedura snad půjde, ale já na tohle fakt nejsem. Nesnáším cizí prostředí, být daleko od rodiny a myslet na to, jestli se doma vše zvládá. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj ženy, úplně nevím, na co se jdu ptát konkrétně, ale jsem fakt zmatená. Po ZT jsem musela na revizi, po té jsem pořád krvácela, ale ne nějak moc, tak jsem tomu nepřikládala moc velkou váhu. Jeden či dva dny jsem měla mírné bolesti břicha, jako při MS. Na kontrole Dr. zjistila že nejsem dobře pročištěná a poslala mě na další revizi.
Cca za 12 dní další kontrola u doktorky a nějak se jí to nelíbilo. Čistit už nebylo co, ale byla tam taková jakoby bublinka a už si nejsem jistá, ale doktorka tomu říkala asi „hráz“ nebo nevím.
No začala do mě solit moc informací, tak jsem z toho všeho fakt jelen, jelikož už jsem fakt zoufalá, proč nemůže být vše v pořádku… Poslala mě do fertimedu na konzultaci (opravdu nechápu na co, proč, k čemu) a prý mi ještě udělají po první MS hysteroskopii. Proooč se ve mě pořád chtějí vrtat? Co je špatně, já jsem z toho všeho jak vyoraná myš. Psychicky to beru fakt špatně.
A aby toho nebylo málo, chce mě poslat hrozně daleko na měsíc do lázní. Jako na mě je to fakt hrozně dlouhá doba, to nikde tak dlouho nevydržím. Vím že bych se tam psychicky jen užírala a nevím, jestli by to nebylo spíš kontraproduktivní. Myslíte že mi může nějaké koupání nějak pomoct uzdravit dělohu?
Prosím zkuste poradit, co se se mnou děje, jestli někdo absolvoval podobné věci a tak. Jsem z toho všeho fakt děsně zmatená.
Svůj poslední dotaz mažu, jelikož ohledně něj jsem zase tolik o rady nestála a hlavně potřebuji někoho, kdo má za sebou podobnou zkušenost, či tuší, co se vůbec děje, aby se mi vyjádřil k vrchním řádečkům.
Příspěvek upraven 23.03.23 v 17:53