Dlouhé měsíčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1299
1.11.11 09:31

dlouhé měsíčky

Ahoj holky,
Prosila bych vás o radu, možná je někdo s podobným problémem.
Mám devět měsíců po porodu, první čtyři měsíce jsem kojila, tak jsem užívala HA pro kojící maminy, od pátého měsíce užívám normální HA, kterou jsem užívala před těhotenstvím a jsem s ní spokojená. Tento měsíc se ale stalo to, že jsem dostala měsíčky o 6 dní dřív a trvají dneškem už 15 dní. A není to špinění nebo tak, ale pravé měsíčky. Nevím zda je to normální, nebo si mám zajít na gyndu, proto jsem si řekla, že se zeptám vás, zda je někdo s podobným problémem a má třeba zkušenosti. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
1.11.11 09:34

Tak Mito, ja zkusenost nema,ale ja uz bych na gyndu aspon volala, 15 dni..... strasny. Myslim, ze existuje injekce na zastaveni krvaceni- Agofobin-nebo tak nejak(nemyslim Agolutin). Ale asi je nekde problem, zvlast kdyz mas hormony „hlidany“ HA :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.11.11 09:38

paní doktorka je tam dneska od desíti, tak jí zavolám, máte pravdu, zeptám se. Říkala jsem si, že nebudu volat hned, že je normál. že někdy trvá menses 7-10 dní, ale i mě připadá 15 dní už moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
1.11.11 10:03

Ahoj,také jsem po porodu,při mé první menstruaci strašně dlouho krvácela,asi 16 dní a vůbec to nepřestávalo.Gynekolog mi nakonec udělal kyretáž.Měla jsem prý za tu dobu dost narostlou sliznici a sama by neodešla.Po kyretáži krvácení ihned ustalo.Ztratila jsem dost krve,byla jsem bílá jak stěna a musel mi dávat železo.Opravdu se raději na gyndě domluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.11 10:41

Jj, zrovna před měsícem mi v půlce cyklu začala menstruace, i přesto, že jsem brala HA.Gyndař mi řekl, že mám plnou sliznici a musí to odejít, že se to nějak potřebuje vyčistit.Trvalo to 14 dní.Ted si mám dát pauzu 3 měsíce od HA, aby se mi vyčistilo tělo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1