Do Chorvatska sami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@pusinka0998 píše:
No právě to bych právě nechtěla, chci si to zařídit předem, jen jestli neznáte třeba levné ubytování kde jste už byli na Severu Chorvatska
v tom případě jsi dotaz formulovala hodně špatně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 no ale věřím, že takových bláznů je hodně a s více detma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubykula píše:
@dani24687 no ale věřím, že takových bláznů je hodně a s více detma
no jen ať zkusí, ale pravděpodobně poprvé a naposled
uvažuju, jak moc hodné musí být takové dítě, že si s ním rodiče troufnou do Chorvatska a ještě na blind
třeba naše druhé taky bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My lets koupila na slev. portálech.
Třeba tady
http://www.hyperslevy.cz/…tsku-vodice/
jedeme přesne na tohle…ale to už není sever
http://www.hyperslevy.cz/…-chorvatsku/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, lidé dost jezdívají na blind, ale s taktoo malým mimčem bych si to netroufla ![]()
- Citovat
- Upravit
@zelenaprisera píše:
v tom případě jsi dotaz formulovala hodně špatně
„Jeli jste někdy do Chorvatska a ubytování si sehnali až tam? “
Hooodně špatně ![]()
Zakladatelko, to bohužel nemá, ale pokud to chceš takhle, tak snad se ti někdo ozve a dá dobrej tip
jestli to vyjde levněji než s cestovkou, to nevím, ale snad jo
pěknou dovču ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeli jsme na blind s manželem ještě když jsme neměli dítě. Jeli jsme na konci června a ubytování jsme sehnali až cca na 20 místě co jsme se ptali. Za sebe s dítětem bych si to netroufla. Letost jedeme autem do chorvatska, jinak vše přes cestovku, jo bude nás to stát. 50000 ale hotel **** all inclusive, pohoda klídek žádné stresy s ničím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádi jeli takhle dvě rodiny s dětmi okolo 5 -8 let a našli vždy až na místě, jednou Paklenica, pak někde nad Splitem. Nejvíc záleží na místě, Na Makarskou a okolí bych se v sezóně na blind určitě nevydávala, ale méně známé středisko se bez toho snad dá.
Já jsem sehnala apartmán předem přes chorvatske.cz, tam se domlouváš přímo s majitelem bez příplatků cestovkám. Zálohu ani nechtěli, měli jsme to dvě rodiny každá za 30 EUR v Paklenici, cca 300-400 m od moře. Ale apartmán nebyl žádný luxus, lehce ošuntělé, ale nám to stačilo.
Příspěvek upraven 18.05.14 v 20:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdím na blind vždy!!! A nikdy žádný problém. Ubytování si nás vždy našlo samo. Jen drobná rada, vyhni se Chorvatsku… Bude tam přečecháčkováno
![]()
- Citovat
- Upravit
@Melody 4 píše:
Jeli jsme na blind s manželem ještě když jsme neměli dítě. Jeli jsme na konci června a ubytování jsme sehnali až cca na 20 místě co jsme se ptali. Za sebe s dítětem bych si to netroufla. Letost jedeme autem do chorvatska, jinak vše přes cestovku, jo bude nás to stát. 50000 ale hotel **** all inclusive, pohoda klídek žádné stresy s ničím.
A hlavně bez vaření a uklízení, to je opravdová dovolená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a levněji než přes cestovku to určitě nevyjde, pokud teda nejste konzerváři a nebudete mít nafasováno z domova ![]()
- Citovat
- Upravit
My ještě na blint jeli s přítelem před dětma na makarskou do Baška Voda a úplně v pohodě. I 1. týden v červenci, tam bylo plno nabídek na ubytování. Pak už jsme jezdili s dětma k těm samym domácím. Letos chci změnu, takže jsem taky našla na stránkách ubytováníchorvatsko. Jedeme do Privlaky. Rezervovala jsem v březnu a máme super cenu, paní dala dost slevu.Tak jsem sama zvědavá, jaký to tam bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu ti doporučit jednu cestovku se kterou jezdím já a moje kamarádka s rodinou. Příští rok tam pojede i s roční dcerkou. Je to do mobilhomu s ložnicí, kuchyňkou a hlavně s vlastní koupelnou se záchodem
Je to do kempu u Novalji. Je pravda, že tam je přečechováno, ale zase se tam hezky domluvíš když je cokoliv potřeba. A navíc tam můžete dojet vlastní dopravou a jsou levní
. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit