Do Chorvatska sami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
do Chorvatska sami
Ahoj, rádi bychom s manželem jeli do Chorvatska, máme 8měs. mimčo, v červenci mu bude 10.měs, ale přes cestovky nám to příjde celkem drahé. Jeli jste někdy do Chorvatska a ubytování si sehnali až tam? A jestli ano kam přesně a kolik vás to stálo? Pojedeme autem, tak abychom neutratili zbytečně moc peněz. Manžel tomu moc nevěří
chce si radši připlatit u cestovky, ale já škludlim každou korunu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S takhle malým dítětm bych na blindt nejela, podívej se na netu, rezervujte si ubytování předem a budeš vědět, kolik zaplatíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pusinka0998 A tak kdyz nechces na blind, tak si zadej do googlu neco jako ubytovani chorvatsko
a pak napis primo majiteli vyhlidnuteho apartmanu… Pocitej s tim, ze se plati cca 100 euro zaloha predem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pusinka0998 otázka, kdy pojedete a co budete chtít - můžete si předem objednat jen ubytování, na místě se může stát, že bude vše obsazené. Jinak jsem jezdila vždy na blind, ovšem do kempu, takže mi to netrápilo.
Brácha si objedná přes net bungalov nebo apartmán a vše ostatní řeší až na místě - jede vlastním, restaurace a spol si vždy najdou atd.. vyjde to lépe jak přes cestovku a člověk si dělá, co chce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na blind v červenci?
a nezbláznila ses? jeli jsme na blind v září a bez děcka a bylo to pěkně na ho.no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na blint bych nejela, vždy najdu na www.ubytovanivchorvatsku.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 ale sezenes taky, to co zbyde a třeba dál od moře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubykula píše:
@dani24687 ale sezenes taky, to co zbyde a třeba dál od moře.
a budeš to tam objíždět jak dlouho s děckem v autě v tom pařáku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V červenci určitě objednat předem, mohl by být problém sehnat něco slušnýho. A hlavně po tý cestě s prckem ještě něco objíždět a shánět nebude nic příjemného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě to bych právě nechtěla, chci si to zařídit předem, jen jestli neznáte třeba levné ubytování kde jste už byli na Severu Chorvatska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 já určitě ne, jak jsem psala výše ![]()
Jen loni když jsme jeli a hledali náš apartmán, furt nám volné nabízeli, v srpnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pusinka0998 Hlavně si představ, že jsi unavená po 12 až 15 hodinové cestě, venku pařák jak…, dítě řve a ty máš projít několik apartmánů, aby sis vybrala ten pravý… no nevidím to reálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubykula píše:
@dani24687 já určitě ne, jak jsem psala výše
Jen loni když jsme jeli a hledali náš apartmán, furt nám volné nabízeli, v srpnu
já vím, že ty ne ![]()
tak my taky volných našli mraky, ale jednak hodně daleko od moře (a to tak daleko, že jsme jezdili dolů autem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
@pusinka0998 Hlavně si představ, že jsi unavená po 12 až 15 hodinové cestě, venku pařák jak…, dítě řve a ty máš projít několik apartmánů, aby sis vybrala ten pravý… no nevidím to reálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pusinka0998 píše:
No právě to bych právě nechtěla, chci si to zařídit předem, jen jestli neznáte třeba levné ubytování kde jste už byli na Severu Chorvatska
v tom případě jsi dotaz formulovala hodně špatně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit