Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já dostala nějaké věci poděděné tak jsem si to roztřídila do plastových krabic a měla v pokojíčku z toho komín
jinak malá byla dost malá, takže na začátku 52 no a teď na začátku 9teho měsíce má 86tku. Má totiž macate nožky a bodyna se jí kolem plínky v 80tce zarezavaji. Myslím, že do roku bude na 92… Takže určitě počkat jak na tom prcek bude a jak rychle poroste. Jak tu někdo psal v dnešní době máš vše za chvíli doma. Já nejvíc využila takový ty paky po 5ti kusech třeba v Tescu. Mají to za dobrou cenu a nebylo mi líto, že má všechno od mrkve ![]()
Já měla nachystanou 50-62, do tří měsíců jsem si vystačila a pak dalšího půl roku jsem pobrala většinou 68, ale u něčeho až 80, protože se mi nechtělo dokupovat menší padnoucí. Akorát ted je to blbý, že 68 leginy jsou jí na délku krátké a 74-80, co mám, při plazení nechává za sebou
Takže začni se základem a pak uvidíš.
Starší nosil kolem roka už 80-86 a daleko širší věci. Ty ted slečně absolutně nepadnou ![]()
Já si nachystala 56 a 62 plus jedna soupravička je menší 56. Mám to vyprané a vyžehlené, další velikosti si budu nakupovat a prát postupně, až podle toho, jak se narodí mimčo velké a jak poroste.