Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě nikdy jsem si nepřečetla o tom, že by nějaký doktor vynadal nastávající mamince, že se přijela nechat zkontrolovat, když jí nebylo dobře.
Ale hodněkrát jsem četla o tom, že ženské vynadali, že to nechala dojít tak daleko
Pokud tvůj gyndař neordinuje přes svátky, tak bych jela do porodnice a to ihned. Dělat „hrdinku“ se v takovémto případě fakt nevyplácí ![]()
Barunka maminka píše:
tak ja jedu sem nešťastná a takle budu mít aspoň klid a tobě držím palečky ať ti vše dobře dopadne
Baru,držím pěsti.Určitě to bude dobrý a ty budeš mít jistotu,žes nic nezanedbala.
Niky prosím tebe na nic nečekej a jeď. Ve skupině jsi teď psala, že ti buší srdce a špatně se ti dýchá. Takže se obleč a fofrem do špitálu. Jak říkají holky, radši stokrát zbytečně než jednou pozdě. Kór když tě na vysoký tlak léčí a už jsi ležela kvůli tomu v nemocnici.
Holky po pravde nechapu,ze okamzite nejedete,kdyz jasne citite,ze je neco v neporadku a radeji pisete do dikuze..nemyslim to zle,jen mi to hlava nebere.Dyt jde o Vas a Vase deti ![]()
Obema drzim palce,at je vse ok!
Bože!!!! když mi není dobře a jsem těhotná, a už vůbec když už nějaký problém byl, tak nezakládám diskuzi a jedu do nemocnice ![]()
taky bych jela třeba zrovna holky sedely u počitače mne taky jednou nebylo dobre a musela jsem zavolat kamaradku a pak jsme jeli do špitalu proste jsem se musela nejdriv sverit …preji at je vse v poradku
tak holky jdu do nemocnice začínám se otevírat takže na to nejsem nějak zvášť hrdá doufám že tam miminka vydrží aspoň do 30 tt jinak miminka jsou v pořádku
Hodně štěstí, a vydržte co nejdýl vcelku ![]()
A jak hrdá? za to nemůžeš, to se prostě stává, al doktoři umí zázraky, ještě jednou hodně štěstí, tfuj, tfuj ![]()
Příspěvek upraven 29.12.10 v 15:24
Ahoj holky ja tam nakonec nesla
zaspala jsem to a je mi dobre. ![]()