Do školy až v dubnu?

624
2.2.21 19:48

Do škol,až v dubnu???

Viděli jste někdo teď zprávy na nově, že maj jít děti do škol, až v dubnu? To je fakt síla, jestli ještě budou 2měsíce doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
2.2.21 19:50
@Tereza Z píše:
Viděli jste někdo teď zprávy na nově, že maj jít děti do škol, až v dubnu? To je fakt síla, jestli ještě budou 2měsíce doma

Ja to rikam od vánoc :? A to jeste neni nic jistý…
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33195
2.2.21 19:51

Na novu nekoukam. Nicmene v tomhle covidovem absurdistanu je mozny fakt vse. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.2.21 19:52
@Tereza Z píše:
Viděli jste někdo teď zprávy na nově, že maj jít děti do škol, až v dubnu? To je fakt síla, jestli ještě budou 2měsíce doma

Na rovinu? :roll: Kéž by alespoň ten duben klapnul…

Bojím se, bojím… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102597
@Tereza Z píše:

Jojo, videla, upoutavku, ze vedi kdy skonci distancni vyuka jsme komentovali, ze my taky… 30.6. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474

Podle mě to v dubnu protáhnou ještě do konce školního roku.. Člověk už nemá ani jak chodit do práce, je to strašné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102597
2.2.21 19:53
@SAJ píše:
Na rovinu? :roll: Kéž by alespoň ten duben klapnul…Bojím se, bojím… :zed: :zed: :zed:

Koukam ze mas stejny pocit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33195
2.2.21 19:56

Me by zajimalo, pokud by to v dubnu ci jine dohledne dobe otevreli, kolik rodicu se zase bude cukat a sestavovat petice, jako loni v kvetnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.2.21 19:56

Snad všude ve světě se školy zavírají naposledy a u nás tohle.
Je mi těch dětí opravdu líto a rodičů taky.

https://www.seznamzpravy.cz/…evadi-140329?…. sznhp. box&dop_req_id=ReBwAZbZn86-202102020805&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102597
2.2.21 19:59
@Svistice píše:
Me by zajimalo, pokud by to v dubnu ci jine dohledne dobe otevreli, kolik rodicu se zase bude cukat a sestavovat petice, jako loni v kvetnu. :think:

Tak samozřejmě, ze se najdou takovy, komu ocr vyhovuje, ale bude jich mene, jednak uz to trva dlouho a hlavne je ocr jen do 10 let a 1. a 2. tridy chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
2.2.21 19:59
@Rive píše:
Snad všude ve světě se školy zavírají naposledy a u nás tohle.
Je mi těch dětí opravdu líto a rodičů taky.https://www.seznamzpravy.cz/…evadi-140329?…. sznhp. box&dop_req_id=ReBwAZbZn86-202102020805&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Ten článek mi mluví z duše, je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
2.2.21 20:00

Však na co nějaký vzdělání, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33195
2.2.21 20:01

Holky drzte se. :hug: Ja i pri svem naladeni realistickeho optimisty se zacinam dzsevne pripravovat na dalsi skolni rok a realnou hrozbu prvnak a tretak na distancce. :?

Dneska jsem se na seznamu docetla, jak aktualne hrozne jakozto sankujici na sjezdovce zhorsujeme epidemiologickou situaci v horskem regionu. :roll: Pry mame sedet doma. Nakakat! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
2.2.21 20:01
@SAJ píše:
Na rovinu? :roll: Kéž by alespoň ten duben klapnul…Bojím se, bojím… :zed: :zed: :zed:

Já už ani nedoufám, mám sedmáka a druhačku na gymplu, takže přijdou na řadu jako poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.2.21 20:02
@j.a.n.i1 píše:
Koukam ze mas stejny pocit :,(

Jj, mám. :mavam: Když jsem si na začátku října dělala svůj online rozvrh (v té době slibovaný na tva týdny), tak jsem ho rovnou dala až do začátku dubna.

Všichni se mi smáli.

No…

Už se nikdo nesměje. Máme toho všichni dost. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby