Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chteli bychom jet vlakem z Prahy do Tater. Da mi nekdo nejaky tip? Kde se ubytovat, kam se jit podivat? Diky ![]()
@Hvezda70 kam přesně chcete jet? Nebo je vám to jedno. Ideální je asi jet do Popradu. Tam je od vlaku vše kousek. Jinak další náměty záleží na co jste stavění a co chcete vidět.
@Hvezda70 a počítáte se všemi povinnými testy a že po příjezdu na SR jdete na 14 dní, respektive 8 dní do karantény?
@Hvezda70 doporučuji Štrbu - zastávka Pendolina, ubytování lze najít blízko vlakového nádraží (vlak není slyšet). Několikrát odzkoušen www.penziongabriela.sk
Koupíte si lístek na zubačku, dojedete na Štrbské pleso a pak můžete eletričkou kamkoliv.
@stinga píše:
@Hvezda70 a počítáte se všemi povinnými testy a že po příjezdu na SR jdete na 14 dní, respektive 8 dní do karantény?
O prázdninách už by to platit nemělo, aspoň pro očkované, dokonce i pro ty, kteří budou mít 3 týdny po první dávce Pfizer a dalších vakcín. Platí to teď, ale před pár dny jsem četla článek, že do prázdnin to bude zrušeno a ČR bude zařazena do bezpečných zemí.
@Coleta diiiky! ![]()
Ano, planujeme to az na srpen, takze buh vi co bude.
@Hvezda70 my jsme byli s dětma několikrát a velká spokojenost. Dostupnost dobrá kamkoliv.
@Pears206 píše:
O prázdninách už by to platit nemělo, aspoň pro očkované, dokonce i pro ty, kteří budou mít 3 týdny po první dávce Pfizer a dalších vakcín. Platí to teď, ale před pár dny jsem četla článek, že do prázdnin to bude zrušeno a ČR bude zařazena do bezpečných zemí.
aha, tak díky, snad to teda zruší, chtěli bychom na Slovensko hned zkraje července
Byli jsme ubytovaní v Liptovském Trnovci, ubytování perfektní, místo také pěkné, jeli jsme odtamtud busem do Tatralandie, na Chopok, do jeskyní. Týden bylo co dělat ![]()
http://www.chalupyliptov.sk/…/sk/home.php?…
V zimě jsme bydleli na Chopku v hotelu Srdiečko, je přímo u lanovky, ale nevím jestli je v létě v provozu ![]()