Dobrá čajovna v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrá čajovna v Praze
Ahojte dámy,
měla bych trošku zvláštní dotaz, nevíte o nějaké hezké a útulné čajovně v Praze, kde se dá příjemně posedět?
Nebo naopak kam určitě nezavítat?
Děkuji za případná doporučení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ohýnek Proboha! Nejhorší čajovna v Praze! Čaje a dýmky dělají dobré, ale ta obsluha. Mám pocit, že je tam obtěžuji. Dokonce mi dvakrát ten nechutný chlap v podstatě vynadal! Tak jsem ho taky seřvala a od té doby tam ani nepáchnu!
S dětma určitě ne, to by se zbláznil uplně.
Doporučuji čajovnu v Kateřinské ulici - Na Cestě či čajovnu Daruma - přijemná obsluha a hlavně v té druhé dělají i dost dobré čaje ![]()
@janine24 Souhlasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katjinka já tam nikdy nebyla, kamarádka si jí chválí, nebo tam snad pracuje (ale to jsem neměla asi psát
)
- Citovat
- Upravit
Děkuju holky. ![]()
@janine24 kde přesněji na Václaváku a jak se jmenuje, prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ohýnek Ta dámská část obsluhy není špatná. Ale tenhle podčlověk jim to fakt kazí :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ohýnek Na tu si pamatuji, ta je milá
Já bych ráda do té čajovny chodila, kdyby nebylo toho muže. Mají tam široký výběr chutí rooibosu, který miluju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pimpolka píše:
Děkuju holky.@janine24 kde přesněji na Václaváku a jak se jmenuje, prosím?
No jmenuje se prostě Dobrá čajovna
to je síť čajoven s nezavislými provozovateli, ale víceméně standardizovanou úrovní a sortimentem čajů. Jinak je to Václavák č. p. 14, v průchodu cca v třetině Václaváku po pravý strany směrem od Můstku nahoru k muzeu. Ještě před Jindřišskou myslím. http://www.tea.cz/…na/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katjinka píše:
@ohýnek Na tu si pamatuji, ta je miláJá bych ráda do té čajovny chodila, kdyby nebylo toho muže. Mají tam široký výběr chutí rooibosu, který miluju.
Já tam nikdy nebyla, ale to ukládání čajů mají jak to vypadá ve fotogalerii na stránkách? Na světle a v průhledných sklenicích? I když jestli tam chodíš na rooibos, tomu to asi nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já doporučuji čajovnu na Míráku, ale už nevím název, zkusím najít ![]()
tak jsem našla http://cajiky.cz/udvousalku/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čajovna v Praze
Nemáte tip na nějakou čajovnu, kde je větší soukromí, než sedět se všemi lidmi?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.