Dobrá restaurace Zlínský kraj

sadlo-maslo-uzeniny
11.7.14 17:02

Dobrá restaurace Zlínský kraj

Zdravím všechny na tomhle foru.
Rád bych se nechal inspirovat a nebo poradit kam do dobré restaurace ve Zlínském kraji.
Něco mi našeptal strejda Google ale všechny možné žebříčky a recenze jsou u staršího data. A víme jak to je. Někde se dokáží skazit za půl roku někde za rok a někde je kvalita stálá.

Plánuejem vyrazit ještě dnes večer. Proto uvítám bleskovou reakci, což tady na foru je standart :-)

Děkuji moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
11.7.14 17:13

Tak super je rimimi V Luhačovicích ale bez rezervace se mi tam podařilo dostat tak 2×..ale steaky mají teda uplně výborné. Jinak jestli máte rádi českou kuchyni tak U Vágnerů v Želechovicích je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.7.14 17:55

http://www.uvagneru.cz/ :palec: :palec: :palec:

http://www.ujohana.cz/ :palec: :palec: :palec:

Doporucuji vrele!!! ;) ;) ;) Hlavne u Johana, bezvadna restaurace, krasne prostredi, profi personal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.7.14 18:03

Právě že vždy když jsem jel kolem tak soudě podle vozového parku před restaurací bych řekl že je tohle místo pro movitější vrstvu. Ale jinak myslím podle jídelňáku že mají hezkou nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.7.14 20:42

Asi píšu pozdě, ale přece :-)
Doporučuju taky U Johana, ano, je to tam dražší, movitější klientela, ale jednou za čas - proč ne, myslím, že zase taková hrůua to není. A ty kolena, ty mají luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
11.7.14 21:28

Už je sice pozdě, ale my rádi občas jezdíme do restaurace u Tonka ve Vizovicích, vaří tam mooc dobře, takže když máme cestu kolem, nezapomeneme se tam zastavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.7.14 23:41

Tak dneska už to asi nestihnete, ale třeba příště..moc fajn je vinárna Racek v Luhačovicích..pátek a sobota je tam živá hudba..byla jsem minulí víkend s holkama na dámské jízdě a moc jsme si to užily, jídlo vynikající, obsluha super..jen je to tam horší s parkováním, ale procházka kolonádou, když je hezky, má taky něco do sebe a pak ještě teplé salámovky (houska se slaninou) v pekárně s nočním provozem.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
13.7.14 08:19
@Fine84 píše:
Právě že vždy když jsem jel kolem tak soudě podle vozového parku před restaurací bych řekl že je tohle místo pro movitější vrstvu. Ale jinak myslím podle jídelňáku že mají hezkou nabídku.

A tak jak pise kolegyne, jednou za cas… ;) Udelat si radost… Proc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.7.14 21:44

Když jsem ve Zlíně studovala, chodili jsme tam každou chvilku, protože i ty nejlevnější jídla byly parádní… no a pak nám je zrušili :twisted: tak jsme to omezili, ale i teď, když žijem jidne, rádi se tam stavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.